Utrecht, 9 maart 2020 – Begin januari presenteerde De Nederlandse zich als nieuwe geldverstrekker op de markt van hypotheken voor professionele beleggers. In de afgelopen periode heeft De Nederlandse vooral veel praktijkervaring opgedaan met haar systemen en processen. Nu is De Nederlandse klaar voor de volgende stap met een verbreding van de distributie door een samenwerking met Barlavento.

De Nederlandse was tot nu toe alleen beschikbaar via de adviseurs van Beleggingspanden-financiering.nl, een samenwerking die zeer succesvol is.

De Nederlandse zal de komende periode samen gaan werken met meerdere gespecialiseerde adviesorganisaties. De vandaag gestarte samenwerking met Barlavento luidt deze selectieve distributieverbreding in. Vanuit Utrecht regelt Barlavento betaalbare en passende financieringen voor ondernemers. Met het haar website financiering-regelen.nl richten zij zich op de Buy To Let markt.

Directeur Tulp Group Paul Wessels: ”Wij zijn trots op de samenwerking met Barlavento. Dat zij ons als nieuwkomer zien zitten is een compliment. De Nederlandse en Barlavento zullen elkaar zeker versterken.”.

 

De Nederlandse kenmerkt zich door snelle processen en uitstekende voorwaarden, tegen een scherpe rente. Met een driemaands-variabele rente en de mogelijkheid tot een bouwdepot, zet De Nederlandse de toon als nieuwe toetreder. Daarnaast is de aflossingscomponent zeer laag, door de mogelijkheid om annuïtair af te lossen over maximaal 35 jaar. De hypotheek van De Nederlandse is er voor de professionele vastgoedbelegger die al minimaal drie panden verhuurt of op korte termijn zal gaan verhuren. De maximale verstrekking is 80% van de marktwaarde in verhuurde staat, met een maximale hoofdsom per onderpand van € 2.000.000,- en maximaal € 5.000.000 per leningnemer.

 

De Nederlandse, onderdeel van Tulp Group

Tulp Group is het moederbedrijf van De Nederlandse en van Tulp Hypotheken. Beide organisaties opereren gescheiden van elkaar met ieder een eigen identiteit.

 

                                                                                              ///

Op de foto van links naar rechts Boudewijn Joosen (Barlavento), Nicole Vianen (De Nederlandse) en Diederik de Meester (Barlavento).