Wie betaalt de rekening van het lege bedrijfsrestaurant en uitbestede facilitaire diensten?

Aanstaande donderdag van 11.00u. tot 11.45u. organiseert First Mate Consultancy & Concepts samen met Facilylaw een gratis webinar voor opdrachtgevers aan catering en overige facilitaire dienstverleners over hoe om te gaan met geldende contractafspraken en mogelijke discussies die ontstaan over wie welke financiële verantwoordelijkheid heeft.

Ook gaan wij tijdens dit webinar in op praktische zaken als het opnieuw opstarten van de facilitaire diensten en de mogelijkheden tot het tijdelijk aanpassen van dienstverlening. First Mate en Facilylaw staan voor partnership tussen opdrachtgevers en facilitaire dienstverleners en hopen met deze gratis webinar bij te dragen aan de behoefte aan houvast in onzekere tijden.

 

Aanmelden voor deze sessie kan door een mail te sturen naar info@facilylaw.com waarna u een inlogcode ontvangt voor de webinar. Voor urgente vragen kunt u altijd bellen met Michiel van Noort van First Mate op 035-6317582.

Over de organisatoren
First Mate is een jonge organisatie van experts binnen de horeca, foodservice en leisurebranche. Wij voeren consultancy trajecten uit, bedenken en realiseren onderscheidende en financieel haalbare concepten en vinden de best passende horeca- en cateringexploitanten voor alle typen vastgoed.

FacilyLAW is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en mediation en is grotendeels actief binnen het facilitaire werkveld. Conflicten proberen wij gezamenlijk met de klant en alle andere partijen op te lossen. Tenslotte levert een oplossing die partijen zelf hebben kunnen bereiken pas echt een win-win situatie op.