AMSTERDAM, 14 april 2020 – Euroweld B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Bavima V.O.F. voor de huur van circa 3.065 m² bedrijfs- en kantoorruimte aan de Belder 7 in Roosendaal.

Euroweld B.V. is specialist in de verhuur, verkoop en servicing van lasapparatuur, manipulatieapparatuur en positioneringsapparatuur voor de zware industrie.

Verhuurder Bavima V.O.F. is in deze transactie geadviseerd door internationaal adviseur Cushman & Wakefield.

Over Cushman & Wakefield
Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) is wereldwijd toonaangevend op het gebied van professional services in commercieel vastgoed. Als strategisch adviseur creëert de organisatie duurzame ondernemingswaarde door opdrachtgevers te begeleiden bij het formuleren van de best mogelijke vastgoedbeslissingen en –oplossingen èn verantwoordelijkheid te nemen voor de realisatie ervan. Cushman & Wakefield is een van de grootste strategisch adviseurs in commercieel vastgoed ter wereld met circa 53.000 medewerkers verspreid over ongeveer 400 kantoren in 60 landen. In 2019 realiseerde de organisatie een omzet van $8,8 miljard met kernactiviteiten zoals property, facility en projectmanagement, leasing, capital markets, valuations en andere dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.cushmanwakefield.nl en via LinkedIn.