PERSBERICHT

 

De Nederlandse start samenwerking met IBD Nederland

 

Utrecht, 14 juli 2020 – De Nederlandse is alweer ruim een half jaar aan de slag op de Nederlandse markt voor professionele vastgoedhypotheken. De Nederlandse breidt haar dienstverlening nu verder uit door de samenwerking aan te gaan met IBD Nederland. IBD is als serviceprovider gespecialiseerd in de markt van financieringen voor belegd en zakelijk vastgoed.

 

Intermediairs krijgen steeds vaker vragen van klanten over de mogelijkheden om zakelijk en belegd vastgoed te financieren. IBD Nederland biedt dit intermediair een eenvoudige toegang tot De Nederlandse. Daarnaast beschikt IBD Nederland over een uitgebreid netwerk van bedrijfsadviseurs die adviseurs kunnen ondersteunen bij complexere aanvragen, zoals een uitbreiding met werkkapitaal, leasing en/of factoring oplossingen. Door de samenwerking met IBD Nederland bieden we deze intermediairs de kans om aanvragen te doen bij De Nederlandse, waarbij IBD met haar ervaring zorgt voor kwalitatief hoogwaardige aanvragen.
 

Directeur Tulp Group Paul Wessels: ”De manier waarop IBD Nederland werkt, sluit perfect aan bij hoe De Nederlandse zich verder wil ontwikkelen. Daarom past IBD Nederland prima bij onze andere businesspartners .”

 

Rogier Iding, oprichter van IBD Nederland: "De Nederlandse is voor ons en het intermediair een waardevolle toevoeging omdat ook een kleine verbouwing binnen de financiering kan worden meegenomen. Door de strategische samenwerking met De Nederlandse ontwikkelt IBD Nederland zich steeds verder tot het one stop shopping platform voor het intermediaire distributiekanaal als het gaat om de professionele verhuurhypotheken. Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking."

Snelle processen

De Nederlandse zet als nieuwe toetreder de toon door snelle processen. Een renteaanbod volgt vaak al binnen 24 uur en complete dossiers worden binnen 72 uur beoordeeld. Verder kenmerkt De Nederlandse zich door uitstekende voorwaarden, tegen een scherpe rente. En door de driemaands-variabele rente en de mogelijkheid tot een bouwdepot. Daarnaast is de aflossingscomponent zeer laag, door de mogelijkheid om annuïtair af te lossen over maximaal 35 jaar. De hypotheek van De Nederlandse is er voor de professionele vastgoedbelegger die al minimaal drie panden verhuurt of op korte termijn zal gaan verhuren. De maximale verstrekking is 80% van de marktwaarde in verhuurde staat, met een maximale hoofdsom per lening van € 2.000.000,- en maximaal € 5.000.000,- per leningnemer.

 

Tulp Group is het moederbedrijf van De Nederlandse en van Tulp Hypotheken. Beide organisaties opereren gescheiden van elkaar met ieder een eigen identiteit.

 

                                                                                              ///

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u bellen met Robert van Lambalgen, telefoon 06 – 15 67 74 62 of

mail naar robert@de-nederlandse.nl

www.de-nederlandse.nl