Uppelschoten Real Estate is de naam van het kantoor wat specialist is op het gebied van commercieel vastgoed en taxaties. Bas Uppelschoten heeft ruim 20 jaar ervaring als makelaar en taxateur in de markt en wilde een nieuw label in de markt zetten waar de klant centraal staat en innovatie een grotere rol krijgt. “Er zijn veel meer mogelijkheden om vastgoed online te presenteren en zo het rendement te  verhogen met de huidige techniek. Men wil niet meer altijd op pad in deze tijd en op afstand besluiten nemen”, aldus Uppelschoten.

Als bedrijfsmakelaar heeft hij een groot netwerk opgebouwd bij de grotere kantoren van Kamerbeek, Meeùs en Arcuris waar hij verantwoordelijk was voor een team van mensen met een kantoor in Almere. Ook bediende hij MKB en corporate bedrijven door een groot deel van het land met hun vastgoedvraagstukken. Ook nieuwbouw en projectontwikkeling rekent hij tot zijn specialisme.

Uppelschoten Real Estate is lid van de NVM en staat ingeschreven bij o.a. het NRVT. Kwaliteit staat als een huis. “Dat blijft onveranderd belangrijk” aldus Uppelschoten. Die zich ook meer gaat richten op de beleggingsmarkt, maar zeker de gebruikers markt niet terzijde schuift. Het moet een mooie mix van dienstverlening worden voor de zakelijke vastgoed markt waarbij toegevoegde waarde wordt geleverd.

Tevens heeft Uppelschoten nog zitting in de Ledenraad van de NVM en is hij regiovoorzitter van de Bedrijfsmakelaars van de NVM voor de regio Midden.

Kijk voor meer informatie over het kantoor op www.uppelschotenrealestate.nl