Time Equities heeft het kantoorgebouw aan het Stationsplein 6 in Voorburg langjarig verhuurd aan Eteck Energie, leverancier van duurzame warmte. Het casco kantoor zal gerenoveerd worden met voorzieningen volgens het SQM Offices concept. De gehuurde oppervlakte bedraagt 1.182 m² en bestaat uit de begane grond en eerste verdieping plus 30 parkeerplaatsen.

Bij de renovatie van het entreegebied op de begane grond zullen diverse algemene voorzieningen worden gerealiseerd. Zo komen er algemene en moderne vergaderfaciliteiten, een koffiebar ofwel een Grab & en met ontspanningsfaciliteiten. Het entreegebied van het linker- en rechterbouwdeel zullen in dezelfde ‘look-and-feel’ worden uitgevoerd. Buiten het kantoor zal Time Equities tevens voor gemeenschappelijke voorzieningen op het voorplein zorgen.

SQM Voorburg

Midden tussen het knusse stadscentrum van Voorburg en de groene omgeving van Park Sonneburgh bevindt zich ‘SQM VOORBURG’. Dat het object op een steenworp afstand van de winkels en restaurants op de karakteristieke Herenstraat in Voorburg ligt én tegelijkertijd ook nog op een zichtlocatie aan de A12 (Utrechtse Baan), geeft wel aan hoe uniek deze locatie is. Een uiterst representatief kantoorgebouw gelegen aan het Stationsplein 4-6 te Voorburg, recht tegenover het NS-station Voorburg.

De huurder is bij deze transactie bijgestaan door makelaar Cushman & Wakefield.

Over Time Equities

Time Equities, Inc. (TEI) is al meer dan 50 jaar actief met vastgoed beleggingen, ontwikkelingen en het asset- & propertymanagement. Over de hele wereld heeft TEI inmiddels een eigen portefeuille opgebouwd van meer dan 2,5 miljoen m² aan vastgoed. In deze portefeuille zitten onder andere 3.000 appartementen, logistiek vastgoed, winkels en kantoren. Inmiddels is TEI actief in de Verenigde Staten, Canada, Duitsland en de Britse Virgin Islands. Sinds 2016 is TEI ook actief in Nederland geworden met de aankoop van 39 kantoren met een totale oppervlakte van ± 160.000 m². In Nederland blijft TEI actief op zoek om hun portefeuille uit te breiden. Hieronder een overzicht van de totale TEI portefeuille en de Nederlandse portefeuille.

Over Eteck Energie

Eteck Energie exploiteert duurzame, collectieve en decentrale installaties waarmee er warmte en/ of kou wordt geleverd aan woningen, bedrijven en utiliteit. Samen met opdrachtgevers wordt het juiste energieconcept gekozen, waarna deze turnkey worden opgeleverd. Zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw. Eteck neemt daarbij alles uit handen. Van ontwikkeling en realisatie tot contractering en exploitatie.