Digitalisering speelt een steeds grotere rol bij vastgoedprofessionals. Om die reden heeft technologiebedrijf Cube uit Oldenzaal een hele goede standaard oplossing gerealiseerd genaamd, Prasset. Hét platform voor de belangrijkste primaire processen in het verhuur- en kooptraject.

Het ontstaan

Vastgoedprofessionals willen hun vastgoed optimaal presenteren en converteren. Vanuit deze behoefte is Prasset ontstaan. Ontwikkelpartner Cube heeft high-end websites, apps en software waargemaakt voor veel vooruitdenkende bedrijven. Onder andere voor Reggeborgh, CBRE, Cubic Eyes Bouwinvest en Hartje Wonen zijn mooie projecten opgeleverd. De jarenlange ervaring rondom het online presenteren van vastgoed maakt Prasset een organisatie met specialistische vastgoedkennis. Ook met Prasset zijn verschillende pilots gedraait bij grote vastgoedorganisaties.

Het platform

Het unieke aan Prasset is dat ze een open systeem zijn. Door de slimme modules en integraties is het mogelijk om andere systemen aan het platform te koppelen. Prasset bestaat uit 10 verschillende bouwstenen die onder te verdelen zijn in 4 verschillende categorieën. Objectbeheer, klantbeheer, presentatietools en data & statistieken. 

Objectbeheer

1. PIM: een handige plek waar je al jouw assets kunt beheren. 

Klantbeheer

2. CRM: overzichtelijk alle relevante data en leads op jouw vastgoed in een systeem.

Presentatietools

3. Aanbod: de mogelijkheid om jouw vastgoed binnen bestaande websites te integreren. 

4. Interactieve kaarten: teken polygonen en koppel objectinformatie op de kaart. 

5. Formulieren: zelf formulieren opmaken met een eigen editor. 

6. Mail: mailflowsmaken voor een optimale gebruikerservaring.

7. Website: zelf een website maken middels een handig drag & drop systeem.

Data & Statistieken

8. Dashboard: een verzameling van data en slimme stuurinformatie

9. Toewijzing: automatisch de ideale bewoners toewijzen.

Bouwsteen 10

De laatste en belangrijkste bouwsteen van Prasset is de goed gedocumenteerde API. Deze zorgt ervoor dat bestaande systemen aan het platform van Prasset verbonden kunnen worden. Gegevens worden gemakkelijk overgezet. Zo is het voor vastgoedorganisaties mogelijk om vanuit verschillende systemen te werken, maar blijft de data Realtime inzichtelijk.

“Elke vastgoedorganisatie heeft zijn eigen werkwijze, daarom gelooft Prasset in flexibiliteit bij het opzetten van een digitaal landschap.”

Vastgoedprofessionals kunnen zelf kiezen uit de best passende vastgoedtools. Prasset is een innovatief platform voor: makelaars, projectontwikkelaars, assetmanagers, vastgoedbeleggers, marketingbureaus en woningcorporaties.

Probeer Prasset nu

De missie van Prasset is om de leegstandsduur te verkorten met behulp van digitale technologie. Nu de tool live is, wil het bedrijf jullie uitnodigen om hem gratis te proberen. Er is genoeg ruimte voor doorontwikkeling en elke vorm van feedback is welkom.

Zo kan Prasset een platform realiseren dat niemand alleen had kunnen bedenken!

Een account aanmaken kan op: https://prasset.nl/start-gratis