KroesePaternotte adviseert bij verhuur Amstelveenseweg 282 in Amsterdam

KroesePaternotte heeft Hoorne Vastgoed begeleidt met de verhuur van de Amstelveenseweg 282 in Amsterdam aan Chiropracting Connection. Chiropracting Connection gaat hier circa 140 m² huren.

Chiropracting Connection is een bedrijf van Dr. Martin, een gepassioneerde chiropractor, partner en vader. Met meer dan 16 jaar werkervaring en samenwerkingen met de besten uit de gezondheids- en welzijnsindustrieën van Australië, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Indonesië en nu Amsterdam, beschikt hij over een schat aan kennis en vaardigheden om uitzonderlijke zorg voor ieder persoon te bieden. Hij heeft uitgebreide postdoctorale studies uitgevoerd in kindergeneeskunde en neurologie.

Wat verderop in de straat heeft KroesePaternotte Hoorne Vastgoed begeleidt met de verhuur van 140 m² aan een beautysalon. Namens Hoorne Vastgoed heeft KroesePaternotte nog diverse winkels in de verhuur op de Amstelveenseweg in Amsterdam.

Over KroesePaternotte

KroesePaternotte is sinds 1984 de A1 retailspecialist van Nederland. Iedere dag opnieuw maken onze mensen deze belofte waar op alle fysieke locaties waar een kassa staat en de consument graag komt zoals A1 winkelstraten, winkelcentra en alle andere retail locaties. Het team van KroesePaternotte staat dagelijks in contact met retailers, eigenaren, ontwikkelaars, gemeentes en andere stakeholders.