DHG EN PATRIZIA VERHUREN 13.688 M² IN BERGEN OP ZOOM AAN BAY.WA RE

DHG en PATRIZIA hebben in een gezamenlijke inspanning overeenstemming bereikt met Bay.Wa re Solar Systems S.à.r.l. over de huur van SMARTLOG Bergen op Zoom DC3.

DHG ontwikkelde op risico, op bedrijventerrein Noordland, in het Brabantse Bergen op Zoom 3 DC’s met een totaaloppervlakte van 48.369 m². Begin 2019 verkocht DHG, SMARTLOG Bergen op Zoom als onderdeel van de LogChainOne portefeuille aan PATRIZIA. DC1 was toen reeds verhuurd aan Graphic Packaging en afgelopen jaar werd DC 2 verhuurd aan Bleckmann. Met de verhuur van DC3 is het gehele SMARTLOG in Bergen op Zoom verhuurd.

Over Bay.Wa re Solar Systems

Bay.Wa loopt voorop in een wereldwijde energietransitie Zij zijn een toonaangevende wereldwijde ontwikkelaar, dienstverlener, distributeur en leverancier van energieoplossingen. Zij zoeken nieuwe oplossingen, verleggen ze technologische grenzen en herdefiniëren ze servicenormen die helpen om vernieuwde energie nog beter te maken. Ervaren bedrijven uit de sector van duurzame energie werden in 2009 geïntegreerd. Samen vormden ze het succesvolle BayWa r.e. merk.

SMARTLOG

SMARTLOG staat voor smart en logistics en is het snelst groeiende warehouseconcept van Nederland. De XXL-distributiecentra bieden mogelijkheden om zowel ESFR- als ADR-goederen (gevaarlijke stoffen) op een veilige manier op te slaan. Ze zijn strategisch gelegen op logistieke hotspots en in en rondom havengebieden. Omdat de distributiecentra op risico ontwikkeld worden kunnen huurders direct worden bediend. Dit is een groot voordeel voor de logistieke vraag van klanten.

DHG/ Patrizia werden bij deze transactie geadviseerd door De Lobel & Partners – real estate experts