KLEPIERRE EN RITUALS BREIDEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING VERDER UIT IN NEDERLAND

Utrecht, 10 mei 2021

Op korte termijn openen er twee nieuwe Rituals stores in winkelcentra van vastgoedbelegger Klépierre. In Hoog Catharijne verhuist Rituals van een unit van 131 m2 naar een nieuwe unit van 368 m2. De Premium Rituals store opent medio juni haar deuren.

In Alexandrium Shopping Center wordt de Rituals store vergroot met de naastgelegen unit. De nieuwe winkel wordt hiermee 110 m2 groter (in totaal 236 m2). Naar verwachting opent Rituals in Alexandrium Shopping Center medio juli haar deuren.

Over Klépierre

Klépierre is Europees leider in winkelcentra, die expertise in ontwikkeling, vastgoed en vermogensbeheer combineert. De portefeuille van Klépierre bestaat uit grote winkelcentra in 12 landen op het Europese vasteland, met een totale waarde van € 21,9 miljard (peildatum 20 december 2020). Samen ontvangen deze winkelcentra 1,1 miljard bezoekers per jaar. De Nederlandse portefeuille bestaat uit Hoog Catharijne, Alexandrium Shopping Center, de Markthal, Villa ArenA en ‘t Circus in Almere Centrum.

Klépierre is een Franse organisatie met een beursnotering aan Euronext Parijs en is opgenomen in de indexen CAC Next 20, EPRA Euro Zone en GPR 250. De organisatie is ook opgenomen in verschillende ethische indexen, waaronder de Dow Jones Sustainability Indices (DJSI World & Europe), de FTSE4Good Index en STOXX Global ESG Leaders. Deze noteringen onderstrepen de inzet van Klépierre voor een proactief duurzaamheidsbeleid en haar sterke positie in de strijd tegen klimaatverandering. Meer informatie vindt u in de newsroom op www.klepierre.com

Over Rituals Cosmetics

Rituals Cosmetics is het eerste merk ter wereld dat home- en bodyproducten met elkaar combineert. Met een uitgebreide productlijn van onder andere verzorgingsproducten, geurkaarsen, geurstokjes, verschillende theesoorten, natuurlijke huidverzorging, make-up met pure mineralen en de Soulwear-collectie maakt het merk van je dagelijkse routines bijzondere geluksmomenten. Ze zijn er altijd en overal: op ieder moment van elke dag, klaar om te worden ontdekt en hun innerlijke kracht met je te delen. Het zijn die schijnbaar nietszeggende momenten die je gemakkelijk over het hoofd ziet. Rituals helpt je deze momenten bewust te beleven en herinnert je eraan er even echt van te genieten. Of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met de rijke geur van Aziatische wierook, Rituals helpt je geluk te vinden in de kleine dingen van het leven. Elk product, meer dan vierhonderd in totaal, is geïnspireerd op een authentieke oosterse traditie. In 2000 opende Rituals zijn eerste winkel in de Amsterdamse Kalverstraat, later gevolgd door winkels in bruisende wereldsteden zoals Londen, Madrid, Antwerpen, Parijs, Lissabon, Berlijn, Stockholm en New York. Het luxe merk heeft meer dan 800 winkels, ruim 2650 shop-in-shops, vier Body Spa’s in 33 landen wereldwijd en sinds kort een flagship store inclusief Body & Mind Spa in Amsterdam. Rituals Cosmetics heeft zich in snel tempo uitgebreid naar luchtvaartmaatschappijen, cruiseschepen,  ferry's  en  hotels. Ook  het  aantal  duty-free  winkels  is  sterk toegenomen, met meer dan 140 winkels op luxe cruiseschepen,  aan boord van 7 verschillende luchtvaartmaatschappijen en op diverse grote luchthavens  wereldwijd.