KroesePaternotte sluit nieuwe huurcontracten af in Hof van Gelderland

KroesePaternotte heeft in samenwerking met Unifore diverse nieuwe contracten afgesloten in winkelcentrum het Hof van Gelderland in Ede.

Zo heeft kledingwinkel Jack & Jones langjarig verlengd. Jack & Jones werd daarbij geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand. Ook damesmodezaak Ter Horst Van Geel heeft haar huurovereenkomst verlengd. De huidige Bakker Bart heeft het naastgelegen pand erbij gehuurd ten behoeve van een uitbreiding van haar huidige winkel gelegen aan de Grotestraat.

Namens de eigenaar H.I.G. Capital van het Hof van Gelderland mag KroesePaternotte Needle Creations en Sushico van harte welkom heten als nieuwe huurders. Zij hebben respectievelijk de Torenstraat 14 en 16 gehuurd. KroesePaternotte heeft in samenwerking met Unifore deze transacties tot stand gebracht.

Hof van Gelderland

Het winkelcentrum Hof van Gelderland in Ede is een zeer doordacht en weloverwogen ontworpen multifunctionele locatie. Het geheel omvat circa 12.000 m² aan winkelruimte, 55 woonappartementen en een ondergrondse parkeergarage met circa 450 parkeerplaatsen.

In het Hof van Gelderland zijn nog twee units beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met KroesePaternotte.

Over KroesePaternotte

KroesePaternotte is sinds 1984 de A1 retailspecialist van Nederland. Iedere dag opnieuw maken onze mensen deze belofte waar op alle fysieke locaties waar een kassa staat en de consument graag komt zoals A1 winkelstraten, winkelcentra en alle andere retail locaties. Het team van KroesePaternotte staat dagelijks in contact met retailers, eigenaren, ontwikkelaars, gemeentes en andere stakeholders.