Met een omzet- en resultaatstijging van 10 procent was 2018 een bijzonder goed jaar voor Ter Steege Bouw Vastgoed. De omzet steeg naar ruim 122 miljoen euro. Ter Steege realiseerde een netto resultaat van 4,6 miljoen euro. 

 De resultaatverbetering is niet zo vanzelfsprekend als het misschien lijkt in de huidige dynamische bouwbranche. Door de goede en langdurige samenwerking met haar co-makers kon Ter Steege Bouw Vastgoed de prijsstijgingen in de bouwbranche goed opvangen.

 Net als andere jaren zag het familiebedrijf ook in 2018 een bijzonder laag verloop van medewerkers. Het aantal medewerkers steeg van 300 naar 340 mensen. Ter Steege huldigt het principe van ‘een leven lang leren’: jezelf blijven ontwikkelen. In 2018 volgde meer dan 70 procent (!) van Ter Steeges medewerkers een opleiding of bijscholing.

 

In Rijswijk opende het vijfde bedrijf van Ter Steege Bouw Vastgoed haar deuren. De oprichting van Ter Steege Bouw Vastgoed West past in de strategie om uiteindelijk landelijke dekking te krijgen van de bouw-vastgoedactiviteiten. Walter Vermeulen is de kartrekker en directeur van het nieuwe bedrijf. Na de pioniersfase in 2018 telt Ter Steege Bouw Vastgoed West inmiddels 10 medewerkers en gaat het bedrijf in 2019 serieus bijdragen aan de omzet.

 

Ter Steege werkte in 2018 aan verschillende toonaangevende projecten. Zo werd Ter Steege, in combinatie met Explorius Vastgoedontwikkeling, eigenaar van de Koepelgevangenis De Berg in Arnhem, voerde Ter Steege een pilotproject uit met circulaire woningbouw en focusten ze op slimme oplossingen voor duurzame renovatie.

 

De vooruitzichten voor 2019 zijn gunstig: ten opzichte van 2018 verwacht Ter Steege een omzetstijging tussen de 10 en 15 procent.

 

De uitgebreide resultaten van Ter Steege bekijken? Er is een website aangemaakt met alle informatie.

Klik hieronder voor de link: http://tsbouwvastgoed.nl/jaarverslag/