Bij vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed is per 1 juni Arnout Vos (39) in dienst getreden als directeur ontwikkeling.

Van 2005 tot 2017 werkte Arnout bij woningcorporatie De Alliantie. In zijn laatste functie daar was hij als manager projecten verantwoordelijk voor alle ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouw en renovatie ná de acquisitiefase. Het betrof circa 1500 woningen per jaar. In 2017 maakte Arnout de overstap naar Wilma Wonen in Utrecht waar hij actief was bij het opbouwen van de onderneming en verantwoordelijk voor acquisitie en conceptontwikkeling.

Mede met het oog op de ambities van Hoorne en de daaruit voortvloeiende groei van het aantal woningen in de ontwikkelportefeuille ziet Arnout zijn nieuwe functie als een mooie uitdaging: ‘Die portefeuille telt inmiddels circa 4200 woningen en vertoont een stijgende lijn. Ik zie er naar uit om bij Hoorne als directeur ontwikkeling mijn kennis en ervaring in te zetten en samen met mijn collega’s mooie projecten te realiseren.’

Vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed is met name actief in de retail en woningbouw. Op dat gebied zijn in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht tientallen projecten gerealiseerd waaronder de (her)ontwikkeling van wijk- en buurtwinkelcentra. Projecten van Hoorne Vastgoed worden op basis van samenwerking met onder meer gemeenten, bewoners, ondernemers en andere direct betrokkenen gerealiseerd. Dat gebeurt op basis van een lange termijn aanpak, kwaliteit en duurzaamheid. Door Hoorne Vastgoed gerealiseerde projecten worden meestal toegevoegd aan de eigen beleggingsportefeuille.