HighBrook koopt 10.400 m² Urban Logistics in Amstelveen voor CityLink portefeuille.

Private equity vastgoedinvesteerder HighBrook Investors heeft samen met Proptimize, voor de CityLink portefeuille, een logistiek distributiecentrum aan de Meerlandenweg 40 in Amstelveen van 10.400 m² aangekocht van een particuliere investeerder. Het distributiecentrum is verdeeld in ca. 10.000 m² bedrijfsruimte en ca. 400 m² kantoorruimte op een perceel van 17.500 m². Het is inmiddels langjarig verhuurd aan online bloemenwinkel Bloomon.

1530 Real Estate heeft, in samenwerking Loyens & Loeff, HighBrook Investors en Proptimize begeleid bij de aankoop. De verkoper, een particuliere investeerder, is begeleid door Van Luling BOG.

Over 1530 Real Estate

1530 Real Estate levert maatwerk aan haar klanten op het gebied van aan- en verhuurtrajecten, aan- en verkooptrajecten, beleggingen en consultancy. 1530 Real Estate staat voor het aangaan van duurzame relaties en vooruitstrevendheid in haar aanpak. Het werken in een hecht ondernemend team, waar de lijnen kort zijn en het aanpassend vermogen groot, maakt 1530 Real Estate onderscheidend voor haar klanten. De dynamiek in de markt vraagt vaak om een actuele, maar te allen tijde professionele aanpak, waar 1530 Real Estate met haar brede kennis flexibel op in kan spelen. 1530 Real Estate is in Amsterdam gevestigd en heeft haar focus op kantoren, bedrijfsruimten en logistiek en staat voor een no nonsens, persoonlijke en transparante manier van werken.

Over CityLink

Private equity vastgoedinvesteerder HighBrook Investors heeft samen met Proptimize begin 2021 het CityLink platform opgericht. CityLink is een investeringsmaatschappij met een brede blik. We hebben uitvoerige kennis van en ervaring met alle aspecten van vastgoed-development. De focus ligt op stedelijk logistiek vastgoed voor last-mile solutions, de groeiende trend in drukbevolkte gebieden. HighBrook en Proptimize verwachten dit jaar het CityLink-platform aanzienlijk te laten groeien met acquisities op de Nederlandse markt.