Amsterdam//Rotterdam/Heerlen – Heimstaden Nederland breidt zijn team uit met zeven nieuwe medewerkers. Terwijl het hoofdkantoor in Amsterdam met vijf extra krachten is versterkt, zijn ook de regiokantoren in Rotterdam en Heerlen (elk +1) voorzien van groei. Het totale personeelsbestand is daarmee in nog geen twee jaar tijd gegroeid van 25 naar zo’n 140. De van oorsprong Scandinavische woningverhuurder werft daarnaast nog actief nieuwe medewerkers.

Amsterdam

In Amsterdam zijn de volgende medewerkers bij Heimstaden begonnen: 

  • Laura Vermande, people & culture business partner. Zij maakt de overstap van de Arbodienst, waar zij werkte als adviseur arbeid & gezondheid.
     
  • Jeroen de Booij, customer care officer. Hij was hiervoor eigenaar van een Bed & Breakfast in Spanje. 
     
  • Dylan Witsel, repairs & maintenance manager. Hij maakt de transfer van vastgoedorganisatie CBRE, waar hij actief was als technisch manager. 
     
  • Hannah Visser, werkstudent. Zij studeert informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam.
     
  • Jeroen van Akkeren, customer care officer. Zijn vorige werkgever was Radisson Blu Hotel, waar hij werkte als shiftleader front office. 

Rotterdam

In de regiovestiging in Rotterdam is gestart:

  • Jeroen Neijssel, locatiemanager. Hij had hiervoor zijn eigen Bed & Breakfast in Brazilië.

Heerlen

Op het Heimstaden-kantoor in Heerlen is de volgende medewerker begonnen:

  • Kenny Heuts, locatiemanager. In zijn vorige functie werkte hij als projectadviseur bij Kiwa Compliance.

Heimstaden betrad de Nederlandse markt in 2018 en groeide hier sindsdien uit tot een aanbieder van zo’n 13.300 woningen. De woningverhuurder is hier gekomen om te blijven, en bedient het overgrote deel van zijn klanten zelf vanuit verschillende regiokantoren. 

Care, Dare & Share

‘In korte tijd zo hard groeien, brengt uitdagingen met zich mee. We zijn er tot nu toe in geslaagd om fijne mensen te vinden die makkelijk kunnen meebewegen en zich kunnen vinden in onze kernwaarden Care, Dare en Share. Elke dag bekijken we hoe dingen beter kunnen’, aldus people & culture manager, Daniëlle Eggen.

Vacatures
Het groeiende Heimstaden heeft ook de komende tijd nog vacatures voor verschillende soorten functies. Geïnteresseerden kunnen terecht op https://hei.ms/vacatures