Portefeuille van Nieuwgeluk Real Estate uitgebreid in Nijmegen met winkelpand

KroesePaternotte heeft een particuliere belegger begeleid bij de verkoop van een van de meest iconische winkelpanden in de binnenstad van Nijmegen.

Het winkelpand aan de Broerstraat 60-62 is gelegen op een A1 locatie in een van de drukste winkelstraten in het stadscentrum van Nijmegen en is per 1 juli gekocht door Nieuwgeluk Real Estate. De winkelruimte is langjarig verhuurd aan modewinkel Scotch & Soda. Ook de twee bovenwoningen zijn verhuurd.

Over Nieuwgeluk Real Estate

Nieuwgeluk Real Estate -onderdeel van Nieuwgeluk Group- is een Nederlands familiebedrijf uit Hilversum, dat investeert in direct en indirect vastgoed met een focus op winkel- en woningbeleggingen. Naast vastgoed is Nieuwgeluk Group actief in een breed scala andere investeringscategorieën zoals retail, private equity en aandelen.

Over KroesePaternotte

roesePaternotte is sinds 1984 de A1 retailspecialist van Nederland. Iedere dag opnieuw maken onze mensen deze belofte waar op alle fysieke locaties waar een kassa staat en de consument graag komt zoals A1 winkelstraten, winkelcentra en alle andere retail locaties. Het team van KroesePaternotte staat dagelijks in contact met retailers, eigenaren, ontwikkelaars, gemeentes en andere stakeholders.