Officiële lancering 'The Collection': de nieuwe standaard in moderne kantoorruimte

Vandaag vindt de officiële lancering van 'The Collection' plaats. Deze gloednieuwe portefeuille van elf high-end, historische kantoorgebouwen in de binnenstad van Amsterdam biedt haar members een ongekend netwerk van diensten en voorzieningen. De panden van The Collection - gelegen op toplocaties - worden Chapters genoemd, een verwijzing naar het eigen verhaal en de unieke beleving van de verschillende gebouwen. Alle Chapters hebben voorzieningen zoals volledig uitgeruste vergaderruimtes, boardrooms, penthouse, gyms, een sloep voor de deur, privétuinen, koffiebars en lounges. Members die kantoorruimte huren bij een van de Chapters krijgen toegang tot de voorzieningen van alle Chapters. De eerste drie Chapters - aan de Looiersgracht 43, Stadhouderskade 85 en de Westermarkt 2 - zijn geopend. De komende negen maanden worden nog zes Chapters toegevoegd.


De Chapters van The Collection bieden een gevoel van gemeenschappelijkheid, maar laten ruimte voor individuele invulling. Gehuurde ruimtes kunnen op iedere gewenste manier worden aangepast aan de identiteit, cultuur en specifieke wensen van de gebruikers. Dit is mogelijk omdat The Collection niet alleen eigenaar is van het concept, maar ook van het vastgoed.

Netwerk van prestigieuze kantoorruimte en high-end faciliteiten
Gijsbert Witteveen, commercieel directeur van The Collection: "Met The Collection bieden we meer dan een netwerk van moderne kantoren op triple-A locaties in Amsterdam. We bieden een reeks hoogwaardige faciliteiten en diensten die op ieder moment door onze members kunnen worden gebruikt. Het is geen toeval dat we klanten als members zien en niet als huurders." The Collection biedt members een breed scala aan opties: van individuele kantoorsuites tot complete grachtenpanden. "De bedrijven die bij ons huren hebben een verschillende omvang en achtergrond", zegt Witteveen. "Ze hebben gemeen dat ze de combinatie van hoogwaardige kantoorruimte en uitstekende service waarderen. Onze members hebben een focus op het binnenhalen van toptalent en willen zich onderscheiden door het bieden van een inspirerende en representatieve omgeving voor personeel en cliënten. Members waarderen met name het serviceniveau en de bijzondere voorzieningen van The Collection, die de ruimte bieden om in alle comfort te focussen op de core business."

 

Work-life balance
Post-COVID veranderen de behoeften van kantoorgebruikers. "Voor veel organisaties is het kantoor steeds meer het clubhuis van hun medewerkers", zegt Witteveen. "The Collection biedt de perfecte omgeving en sfeer voor sociale ontmoetingen in de werkomgeving. Members kunnen elkaar ontmoeten in de lounges, gebruik maken van de vergaderruimtes en boardrooms, maar we bieden ook de mogelijkheid om te sporten in onze gyms, gebruik te maken van onze sloep, te genieten van de beschutte tuinen en af ​​te spreken in de verschillende bars. Het geeft onze members de mogelijkheid om in een wisselende ruimtebehoefte te voorzien. The Collection is niet alleen ontworpen voor zakelijke doeleinden, maar ook om bij te dragen aan een prettige balans tussen werk en privé", aldus Witteveen.

 

Over The Collection
The Collection is een initiatief van HighBrook Investors en REB Projects. Vanuit de gedeelde overtuiging dat werk een leuke, sociale, inspirerende en bevredigende ervaring moet zijn met een werkomgeving die daarbij past, ontstond The Collection. HighBrook Investors is een private equity fonds in onroerend goed, opgericht in 2010. Het heeft de afgelopen vijf jaar meer dan EUR 1,5 miljard geïnvesteerd in Nederlands vastgoed. Familiebedrijf REB Projects is een boutique vastgoedontwikkelingsmaatschappij, in 2007 opgericht in hartje Amsterdam. REB Projects hanteert de hoogst mogelijke standaard op het gebied van duurzame renovatie, innovatie en vakmanschap en vormt elk vastgoedobject met veel zorg om tot een waar meesterwerk.

www.thecollection.inc