SEGRO Nederland stelt nieuwe Manager Development en Manager Technical Development aan

SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft per 1 juli het team onder leiding van Eelco Ouwerkerk versterkt.

Joost Schreurs is op 1 juli in dienst getreden als Manager Development Nederland. Joost is afkomstig van Unibail-Rodamco-Westfield en zal verantwoordelijk zijn voor het vullen van de ontwikkelingspijplijn met nieuwe duurzame projecten en voor het uitbreiden van de grondbank.

SEGRO wil de komende jaren uitbreiden. Dit is een van de dingen die Joost erg aanspreekt in de functie bij SEGRO: “Ik zie dat logistiek een steeds belangrijkere functie krijgt in onze samenleving. Ik wil daarin graag een rol spelen en als ontwikkelaar functionele en toekomstbestendige logistieke gebouwen creëren.”

Naast Joost is per 1 juli ook Robbert Hardam in dienst getreden als Manager Technical Development. Robbert is afkomstig van Kuehne + Nagel en zal verantwoordelijk zijn voor de realisatie van de projecten. “Bij SEGRO krijg ik de kans een nieuwe uitdaging aan te gaan als eigenaar van de gebouwen die ik voorheen aanhuurde. Na drie jaar aan de kant van de eindgebruiker werkzaam te zijn geweest kan ik mijn ervaring nu goed benutten.”

SEGRO streeft naar duurzame, gezonde en toekomstbestendige logistieke oplossingen voor haar klanten, iets waar Robbert zich helemaal in kan vinden: “Logistiek vastgoed is essentieel voor de mens en heeft een belangrijke functie in onze economie door de schaarste, duurzaamheid en de hoge waardes die het vertegenwoordigt. Dat maakt SEGRO voor mij een interessante plek om te werken.”

De aanstelling van Robbert en Joost maakt deel uit van SEGRO's strategie om de portefeuille uit te breiden en SEGRO's positie op de Nederlandse markt als ontwikkelaar en investeerder in logistieke gebouwen te versterken.