Annexum verkoopt object uit Supermarkt Fonds Nederland

Op 1 september jl. heeft Annexum het object aan de Bloemenstraat 11 te Hilvarenbeek verkocht. Het gaat om een supermarkt van circa 850 m2 met een bijbehorend parkeerterrein. Het object is verkocht aan de huidige huurder Aldi Vastgoed B.V..

Supermarkt Fonds Nederland
Het object was onderdeel van het Supermarkt Fonds Nederland van Annexum. Dit fonds bezit 23 supermarkten verdeeld over Nederland. Het verkochte winkelobject paste in de huidige vorm niet meer in de beleggingsstrategie van het fonds. Het winkelpand is verworven door Aldi Vastgoed B.V. met als doel het als eigenaar gebruiker door te exploiteren. Annexum is nog altijd onverkort actief op zoek naar geschikte supermarktlocaties om haar supermarktfondsen mee uit te breiden.

 

Adviseurs bij deze aankoop

Annexum is juridisch bijgestaan door CMS. Aldi Vastgoed B.V. is hierin bijgestaan door juridisch adviseur Nysingh.

 

Voor een toelichting of eventuele vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met
Huib Boissevain, CEO van Annexum, via 06 - 53 36 27 20.

Annexum
Strawinskylaan 485
1077 XX Amsterdam
020 - 572 01 01

www.annexum.nl

 

Over Annexum

Annexum is gespecialiseerd in het structureren, plaatsen en beheren van vastgoedbeleggingsproducten voor de particuliere en institutionele markt. Via Annexum investeren particuliere beleggers in kantoren, supermarkten, winkels, woningen en meer. Sinds de start in 2000 heeft Annexum veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt opgebouwd en is met € 830 miljoen belegd vermogen een voortrekker in het transparant maken van beleggingsproducten voor de particuliere belegger. Annexum is gehuisvest in het World Trade Center te Amsterdam.

 

Volg ons ook op social media
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/annexum/

Twitter: https://twitter.com/annexum

Facebook: https://www.facebook.com/annexuminvest/

 

De beheerder van de beleggingsinstelling Supermarkt Fonds Nederland C.V., Annexum Beheer B.V., is opgenomen in het register van de AFM.