AMSTERDAM – 4 juni 2019 - Impact Vastgoed en Hotel Rotterdam Alexander ondertekenen overeenkomst voor de ontwikkeling aan de Marten Meesweg 51 in Rotterdam.  

Tijdens de Provada ondertekenden Pieter Ezinga namens Hotel Rotterdam Alexander B.V. de overeenkomst voor een nieuw te realiseren gebouw aan de Marten Meesweg 51 in Rotterdam met Impact Vastgoed (Philip van der Ent, Marco Praagman en Bart Dura directeuren).   

Het betreft een ontwikkeling van circa 33.000m². De voormalige EY locatie wordt gesloopt en de nieuwbouw wordt een onderscheidende mix van wonen, werken (kantoor 10.000m²) en hotel circa 220 kamers. Een fantastisch project om aan mee te werken!  

Het ontwerp zal afkomstig zijn van Juli ontwerp - Pim van der Ven.  De gemeente Rotterdam heeft het gebied Prins Alexander als verdichtingslocatie aangewezen. De komende jaren zullen verouderde gebouwen worden (her)ontwikkeld naar een mix van kantoren en woningen.
 

Over Impact Vastgoed Impact
Vastgoed is een allround vastgoedmaatschappij. Wij houden ons bezig met aan- en verkoop, verhuur, herontwikkeling, renovatie en (project- en vastgoed) management van commerciële kantoor- en bedrijfsgebouwen, woningcomplexen en winkels in Nederland. Daarbij vergeten we nooit voor wie we het doen: de mensen die de gebouwen gebruiken en de ruimte die zij nodig hebben om te wonen en te werken. Want alleen dan wordt vastgoedontwikkeling echt succesvol.  

Impact Vastgoed geeft RUIMTE aan mensen!