Time Equities verhuurt ca 1.631 m² kantoorruimte aan Menken Orlando in SQM Voorburg

Menken Orlando zal als nieuwe huurder aan het Stationsplein 4-6, ca. 1.631 m² aan kantoorruimte en 50 parkeerplaatsen huren. Het gehuurde maakt onderdeel uit van SQM Voorburg en zal volledig turn-key worden opgeleverd aan Menken Orlando.

Menken Orlando is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve foodconcepten voor retail en foodservice klanten binnen Europa. De focus op innovatie gaat goed samen met het concept van SQM Offices waarin een inspirerende werkomgeving centraal staat.

“Wij kijken er naar uit om onze medewerkers in SQM Voorburg een fijne moderne werkplek te bieden, op een uitstekend bereikbare locatie in een leuke omgeving.” - Robert Menken, Managing Director en Co-owner van Menken Orlando.

SQM VOORBURG

Midden tussen het knusse stadscentrum van Voorburg en de groene omgeving van Park Sonneburgh bevindt zich SQM Voorburg. Dat het kantoorgebouw op een steenworp afstand van de winkels en restaurants op de karakteristieke Herenstraat in Voorburg ligt én tegelijkertijd ook nog op een zichtlocatie aan de A12 (Utrechtse Baan), geeft wel aan hoe uniek deze locatie is. Een uiterst representatief kantoorgebouw gelegen aan het Stationsplein 4-6, recht tegenover het NS-station Voorburg

Meer informatie over SQM Offices en haar locaties zijn te vinden op sqm-offices.nl

Over Time Equities

Time Equities, Inc. (TEI) is al meer dan 50 jaar actief met vastgoed beleggingen, ontwikkelingen en het asset- & propertymanagement. Over de hele wereld heeft TEI inmiddels een eigen portefeuille opgebouwd van meer dan 2,5 miljoen m² aan vastgoed. In deze portefeuille zitten onder andere 3.000 appartementen, logistiek vastgoed, winkels en kantoren. Inmiddels is TEI actief in de Verenigde Staten, Canada, Duitsland en de Britse Virgin Islands. Sinds 2016 is TEI ook actief in Nederland geworden met de aankoop van 39 kantoren met een totale oppervlakte van ± 160.000 m². In Nederland 15 september 2021 blijft TEI actief op zoek om hun portefeuille uit te breiden. Hieronder een overzicht van de totale TEI portefeuille en de Nederlandse portefeuille

COG Makelaars BV heeft Time Equities begeleid bij de transactie en Tijsen en Vos behartigde de belangen van de huurder.