Nieuwe rol voor Colin Westerneng bij MAC³PARK

Colin Westerneng heeft de overstap gemaakt van Flexas.nl naar MAC³PARK, waar hij gestart is als Commercial Property Manager.

Per 1 augustus is Colin werkzaam bij MAC³PARK. Voorgaande 5 jaar werkte Colin bij online kantoorbemiddelaar Flexas.nl waar hij verantwoordelijk was voor de ‘key accounts’. Daar heeft hij veel ervaring én kennis opgedaan als adviseur binnen de vastgoedbranche. Toch besloot hij de overstap te maken naar MAC³PARK.

“In mijn rol als adviseur werkte ik altijd samen met verhuurders. Het heeft mij altijd geïnteresseerd om ervaring op te doen aan de kant van de eigenaar. Dat is ook een van de redenen waarom ik voor MAC³PARK heb gekozen. MAC³PARK heeft groeiambities, daar krijg ik energie van, maar het is ook een vastgoedpartij die zijn huurders op meerdere vlakken ondersteunt om binnen de eigen portefeuille door te groeien. Om die ambities te delen met huurders en daarin elkaar te kunnen versterken, is heel gaaf. Ook is de omgeving een bewuste keuze. Flevoland is nog steeds in ontwikkeling en met de groeiambities van MAC³PARK willen wij daar graag op inspelen,” vertelt Colin Westerneng.

De groeiambitie van MAC³PARK is groot. “Binnen vijf jaar willen we onze portefeuille verdubbelen.” aldus Marian Mulder, algemeen directeur MAC³PARK. Met een frisse blik en veel kennis en ervaring van het vastgoed, is Colin een grote aanwinst voor het team.