Intralox verhuist van Amsterdam naar Schiphol

Intralox L.L.C. Europe heeft een kavel van ca 4ha grond gekocht van SADC op Schiphol Trade Park te Hoofddorp . Intralox zal hier zowel haar kantoor, productie als logistieke activiteiten vestigen. Met meer dan 50 jaar ervaring blijft Intralox voorop lopen in het helpen van klanten bij het bereiken van hun doelen door het aanbieden van uitgebreide transportoplossingen.

Schiphol Trade Park te Hoofddorp sluit perfect aan op de wensen van Intralox. Het park heeft een centrale ligging in de regio, is goed bereikbaar met openbaar vervoer, heeft een perfecte ontsluiting richting de A4, Schiphol en heeft een hoge duurzaamheidsambitie. Daarnaast heeft Intralox, net als eerder ook in Doetinchem, door een sterk groeiende business en het verder verbeteren van haar bedrijfsproces gekozen voor een nieuwe locatie met een gebouw dat voor hen op maat wordt gemaakt.

1530 Real Estate en 3 Stone Real Estate hebben Intralox tijdens het gehele acquisitie proces (commercieel) geadviseerd, DENC trad op als technisch adviseur en CMS heeft Intralox juridisch bijgestaan.