Annexum koopt Vomar supermarkt in Uithoorn

Annexum heeft een supermarkt toegevoegd aan het Supermarkt Fonds Nederland. Het betreft een Vomar supermarkt aan de Prinses Irenelaan 1 in Uithoorn met een totale omvang van 1.050 m2 BVO. De supermarkt bevindt zich in het centrum van Uithoorn met voldoende parkeergelegenheid in en rondom het pand. Vanaf de inpandige parkeergarage heeft de consument direct toegang tot de supermarkt.

Op dit moment worden rondom de Vomar supermarkt diverse wegwerkzaamheden uitgevoerd om onder andere de bereikbaarheid van het centrum te verbeteren. In 2021 en 2022 wordt naast het wegennet ook de openbare ruimte en het groen in het centrum vernieuwd. Hierdoor krijgt het centrum een vriendelijker, groener en dorpser gezicht waarbij doorgaand verkeer wordt ontmoedigd. Een goede bereikbaarheid naar de Vomar wordt gewaarborgd.

 

Supermarkt Fonds Nederland

Supermarkt Fonds Nederland van Annexum is één van de grootste niet-beursgenoteerde supermarktfondsen van Nederland. De Vomar in Uithoorn is de 24e supermarkt die het Supermarkt Fonds Nederland toevoegt aan de portefeuille. De supermarkten in de vastgoedportefeuille zijn gevestigd in landelijke en randstedelijke gebieden. Annexum blijft onverkort actief op zoek naar goede acquisities.

 

Adviseurs bij deze aankoop

Annexum is bijgestaan door juridisch adviseur Van Doorne en technisch adviseur PVM.

 

Noot voor de pers | Niet voor publicatie

Voor een toelichting of eventuele vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met
Huib Boissevain, CEO van Annexum, via 06 - 53 36 27 20.

Annexum
Strawinskylaan 485
1077 XX Amsterdam
020 - 572 01 01

www.annexum.nl

Over Annexum

Annexum is gespecialiseerd in het structureren, plaatsen en beheren van vastgoedbeleggingsproducten voor de particuliere en institutionele markt. Via Annexum investeren particuliere beleggers in kantoren, supermarkten, winkels, woningen en meer. Sinds de start in 2000 heeft Annexum veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt opgebouwd en is met € 1 miljard belegd vermogen een voortrekker in het transparant maken van beleggingsproducten voor de particuliere belegger. Annexum is gehuisvest in het World Trade Center te Amsterdam.

 

Volg ons ook op social media
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/annexum/

Twitter: https://twitter.com/annexum

Facebook: https://www.facebook.com/annexuminvest/