Worldpack Trading huurt nieuw distributiecentrum in Son en Breugel van EQT Exeter

Verpakkingsbedrijf Worldpack Trading B.V. huurt een nieuw distributiecentrum aan de Ekkersrijt 3102 in Son en Breugel, nabij Eindhoven. Het pand wordt gehuurd van EQT Exeter.

Het pand op het Ekkersrijt Business Park bestaat uit 11.509 m² warehouse met 976 m² kantoorruimte, 1.324 m² mezzanine en 70 parkeerplaatsen.

Huurder Worldpack Trading werd bij deze transactie geadviseerd door 1530 Real Estate en verhuurder EQT Exeter werd commercieel bijgestaan door CBRE.

Worldpack Trading

Worldpack Trading is een marktleider op het gebied van retailverpakkingen en de consolidatie van in-store producten. Zij zijn de strategische partner van retailers van over de hele wereld. Worldpack Trading is een onderdeel van Bunzl plc, een beursgenoteerde wereldleider in outsourcing en distributie van non-food producten.

Ekkersrijt Business Park

Het nieuwe distributiecentrum van Worldpack Trading is gevestigd op Ekkersrijt Business Park. Ekkersrijt (gemeente Son en Breugel) is een groot bedrijventerrein van 260 hectare en heeft een uitgebreide diversiteit aan bedrijven waar meer dan 10.000 mensen werken. Op het terrein van Ekkersrijt zijn ook Science Park Eindhoven, Post NL, Rhenus en het meubelplein gevestigd.