The Health House opent nieuwe winkel aan Bos en Lommerplein in Amsterdam

KroesePaternotte heeft The Health House geadviseerd bij de huur van een nieuw winkelpand aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam. Op deze locatie zal The Health House binnenkort haar achtste fysieke winkel in Nederland openen.

De nieuwe winkel bevindt zich aan het Bos en Lommerplein 182 en beschikt op de begane grond over een winkeloppervlakte van circa 100 m².

The Health House is gespecialiseerd in voeding en supplementen voor zowel professionele als recreatieve sporters. Het merk biedt een breed segment aan hoogwaardige supplementen gespecialiseerd voor bodybuilding, fitness, topsport en gezondheid.

City Real Estate heeft namens de nieuwe eigenaar van het pand, Savills Investment Management, bemiddeld bij de verhuur. KroesePaternotte trad op namens The Health House.

Over KroesePaternotte KroesePaternotte is sinds 1984 de A1 retailspecialist van Nederland. Iedere dag opnieuw maken onze mensen deze belofte waar op alle fysieke locaties waar een kassa staat en de consument graag komt zoals A1 winkelstraten, winkelcentra en alle andere retail locaties. Het team van KroesePaternotte staat dagelijks in contact met retailers, eigenaren, ontwikkelaars, gemeentes en andere stakeholders.