Manhave Vastgoed heeft 250 m2 winkelruimte verhuurd aan Akkerman Eye Fashion op Kruiskade 71-73 in Rotterdam, waarbij de begane grond circa 170 m2 beslaat en de entresol circa 80m2. Akkerman was al meerdere jaren gevestigd in deze luxe winkelstraat, maar is verhuisd naar een ruimer pand.

De nieuwe winkel is centraal gelegen in het kernwinkelgebied nabij Central Plaza en het Centraal Station. In bijna vier maanden tijd is de huidige winkel door Akkerman verbouwd tot de mooie winkel die het nu is. Naast exclusieve merken zoals Chanel, Cartier, Tom Ford en Prada worden er zeer exclusieve custom made brillen van Cartier verkocht in “the Vault”, een unieke ‘geheime’ kluis in de winkel.
Er is een langdurige huurovereenkomst tegen een marktconforme huurprijs overeengekomen. Tijdens de transactie heeft Insight Real Estateopgetreden namens Manhave Vastgoed.

Over Manhave Vastgoed

Manhave Vastgoed heeft meer dan 130 jaar ervaring met het ontwikkelen en verhuren van vastgoed. Met het creëren van toegevoegde waarde op lange termijn als uitgangspunt en een onvoorwaardelijke liefde voor de stad. Bekijk de website via deze link.