The Collection rondt 2021 af met een extra 4.150 m2 aan huurcontracten

The Collection, een nieuwe verzameling van 11 hoogwaardige, historische kantoorgebouwen in de binnenstad van Amsterdam, biedt high-end kantoorruimtes gekoppeld aan een ongeëvenaard netwerk van diensten en voorzieningen met een hospitality gedreven beleving.

Nieuwe members
In het laatste kwartaal van 2021 heeft The Collection nieuwe huurcontracten getekend voor vier Chapters in het centrum van Amsterdam: Chapter No. 2 aan de Stadhouderskade 85, Chapter No. 4 aan de Herengracht 433, Chapter No. 7 aan de Singel 151 en Chapter No. 9 aan de Weteringschans 81-89. The Collection verwelkomt met trots een diverse groep nieuwe leden: eBay, Lemonade, Panda International, Platform161/Verve, WIMO handelsonderneming, Rush Hour en Piano Software.

Sinds de officiële lancering in juli 2021, heeft The Collection in totaal 19 huurovereenkomsten getekend. De huurovereenkomsten bedragen nu in totaal 9.750 m2 verdeeld over zes Chapters in het centrum van Amsterdam.

De nieuwe standaard in moderne kantoorruimtes
The Collection biedt haar members superieure gastvrijheid, uitzonderlijke diensten en inspirerende omgevingen. De opmerkelijke locaties, genaamd Chapters, zijn voorzien van volledig uitgeruste vergaderruimtes, boardrooms, penthouses, gyms, een sloep voor de deur, privétuinen, koffiebars en lounges. Members die kantoorruimte huren bij één van de Chapters krijgen toegang tot de voorzieningen van alle Chapters.

De komende zes maanden worden nog vijf Chapters geopend, waardoor er nog eens 14.750 m² kantoorruimte op maat vrij komt.