Ahead Group is de nieuwe naam van de APC Groep Holding, het moederbedrijf van Abbink | UTS, Djinny Logistiek en Ucility.

Drie vertrouwde begrippen in bedrijfsmatig verhuizen, slimme duurzame logistiek en projectmanagement gaan met elkaar verder onder een nieuwe vlag: de Ahead Group. De verandering van holdingnaam en huisstijl markeren een nieuwe fase in het bestaan van Abbink | UTS, Djinny Logistiek en Ucility.

De drie bedrijven hebben in de afgelopen jaren hun dienstverlening op veel vlakken vernieuwd en gestroomlijnd. “Het programma van innovaties loopt uiteraard nog steeds,” zegt Erwin Bouman, algemeen directeur, na overname zijn onze huisstijl en holding-naam aan de beurt.”

De nieuwe huisstijl doet recht aan het feit dat logistiek en facilitaire dienstverlening vele facetten kent. Binnen de Ahead Group sluiten de clusters van kennis, kunde en slagkracht uitstekend op elkaar aan. De rode ruit van Abbink |UTS, de blauwe van Djinny en de groene van Ucility vormen samen één geheel dat een extra dimensie uitstraalt. Krachtig vertaald in een nieuwe belofte Next Level Logistics.

In de komende tijd zal de huisstijl doorgevoerd worden op alle vestigingen en het steeds duurzamer wordende wagenpark van de Ahead Group. “Om te beginnen op onze nieuwste Renault 58m³ bakwagen. Dit is een 100% elektrische vrachtwagen met 0% emissie, waarmee Abbink | UTS weer een stap verder gaat in de verduurzaming van onze totale bedrijfsvoering”, aldus operationeel directeur Robert Olijslagers.