Flexas.com biedt de grootste selectie van beschikbare kantoorruimtes aan van continentaal Europa. Door een transparant online platform te combineren met persoonlijke service en lokale marktexpertise, biedt het de snelste route naar het volgende kantoor.

Terwijl de COVID-19-maatregelen en de lockdown-beperkingen geleidelijk ten einde lopen, registreert Flexas.com een piek van 300% in het volume van nieuwe aanvragen voor kantoorruimtes in continentaal Europa.

Tijdens de pandemie werden veel bedrijven gedwongen hun manier van werken fundamenteel te veranderen. Werknemers hebben de afgelopen twee jaar ervaring opgedaan met werken op kantoor, werken op afstand en hybride werken. Ondanks de vele voordelen van thuiswerken, tonen mensen een verlangen om terug te keren naar de werkcultuur waaraan ze gewend waren.

Samenwerken is menselijke interactie

Werknemers tonen een behoefte aan die menselijke interacties zoals die ze gewend waren van vóór de pandemie. Terwijl werkgevers de beste hulpmiddelen en omgeving willen bieden die de productiviteit bevordert, zoeken werknemers meer dan alleen een salaris. Zij zoeken voldoening in het werk dat zij afleveren. Werkgevers en werknemers heroverwegen dus hun relatie met de werkomgeving en evalueren opnieuw wat ze van hun kantoorruimte verwachten.

"Omdat er een einde komt aan de noodzaak om thuis te werken, zien we een enorme toename in de vraag naar kantoorruimtes. Tijdens de pandemie hebben we gezien dat flexibiliteit een van de belangrijkste eisen is bij het zoeken naar een nieuwe kantoorruimte. Met de recente ontwikkelingen zien we een piek in volume van aanvragen naar kantoorruimtes omdat werkgevers opnieuw evalueren wat hun werknemers van hun kantoren verwachten. Dit resulteert in een bovengemiddelde marktbeweging. Daar komt nog bij dat werkgevers, nu de beperkingen zijn opgeheven, meer bereid zijn om nieuwe investeringen in de toekomst te doen.", aldus Marcel de Groot, CEO bij Flexas.com

Flexibiliteit boven alles

Er is een duidelijke behoefte in de markt aan flexibele contracten. Werkgevers vragen naar de mogelijkheid om sneller te kunnen op- en afschalen. Hierdoor kunnen hun bedrijven sneller inspelen op markttrends en zakelijk succes. Langetermijncontracten zijn momenteel dan ook minder in trek.

Het volledige portfolio van Flexas.com is online beschikbaar. Flexas opereert vanuit kantoren in Amsterdam en Parijs en bedient het Europese continent met regionale lokale experts. Kijk voor meer informatie op www.flexas.com of stuur een e-mail naar info@flexas.com

Over flexas.com

Flexas.com is de grootste ‘nieuwe stijl’ makelaar in kantoren van continentaal Europa. Zij helpen bedrijven en ondernemers in hun zoektocht naar de meest geschikte kantoorruimte door middel van onafhankelijk professioneel advies. Flexas’ diensten zijn volledig gratis voor huurders.

Flexas.com biedt een online platform waarop je efficiënt de meest geschikte kantoorruimte kunt vinden. Hier vind je meer dan 2.500 beschikbare kantoorruimtes in alle denkbare formaten. Gecombineerd met persoonlijke service en regionale marktexpertise helpen zij duizenden bedrijven per jaar in hun zoektocht naar hun volgende kantoorruimte.

Flexas.com heeft kantoren in Amsterdam en Parijs en bedient het Europese continent met lokale regionale experts.

Kijk voor meer informatie op www.flexas.com of stuur een e-mail naar info@flexas.com