Pot Jonker Advocaten versterkt vastgoedteam met huurrechtspecialist Cathelijne Otte

Pot Jonker Advocaten verwelkomt een nieuwe kantoorgenoot: Cathelijne Otte. Cathelijne is 1 februari 2022 gestart bij Pot Jonker Advocaten als advocaat / associate partner en maakt deel uit van de vastgoedsectie. Cathelijne is gespecialiseerd in het commerciële huurrecht, met een bijzondere focus op logistiek, zorg, retail en hotels.

Voor deze stap was Cathelijne meer dan dertien jaar werkzaam als advocaat in de vastgoedpraktijk van achtereenvolgend Stibbe en Simmons & Simmons LLP.

Commerciële huurrecht

Cathelijne adviseert, en procedeert voor, zowel huurders als verhuurders over alle zaken die te maken hebben met de (ver)huur van (te ontwikkelen) commercieel vastgoed. Tot haar cliënten behoren bijvoorbeeld (institutionele) beleggers, vastgoedvermogensbeheerders, ontwikkelaars, (overheids- en zorg)instellingen, (grote) retailers en andere eindgebruikers. Daarnaast is Cathelijne als vaste medewerker verbonden aan het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte, waarin zij regelmatig publiceert.

Breed georiënteerde vastgoedpraktijk

Pieter Nabben, hoofd van de vastgoedsectie bij Pot Jonker Advocaten: “De komst van Cathelijne is een welkome uitbreiding en versterking van onze breed georiënteerde vastgoedpraktijk. Hierdoor zijn we nog beter in staat om te voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten naar ondersteuning binnen het hele spectrum van het vastgoedrecht.”

Over Pot Jonker Advocaten

Vanuit het kantoor in Haarlem werken ruim 25 advocaten, vanuit verschillende expertises, aan complexe zaken voor (inter)nationale en regionale opdrachtgevers waaronder (middel)grote ondernemingen, overheden, en (zorg)instellingen. Met secties gespecialiseerd in Onderneming & Insolventie, Overheid, Vastgoed & Aanbesteding, Arbeid & Medezeggenschap en IT, IE & Privacy, bieden zij hun cliënten een brede juridische dienstverlening.