Proptimize en Built to Build verkopen A16 Cargo Center aan GLP.

Proptimize en Built to Build verkopen A16 Cargo Center aan GLP.

Proptimize en Built to Build verkopen A16 Cargo Center aan GLP.

GLP, een van de grootste investeerders in Europa op het gebied van logistiek vastgoed heeft onlangs het nieuwe distributiecentrum - A16 Cargo Center in Dordrecht - aangekocht van Proptimize en Built to Build.

De reeds in aanbouw zijnde nieuwbouwontwikkeling is gelegen op het nieuwe bedrijventerrein Dordtse Kil IV in Dordrecht en zal in april worden opgeleverd.

Het moderne distributiecentrum A16 Cargo Center heeft een BREEAM Excellent certificering en bestaat in totaal uit circa 32.000 m² verdeeld onder circa 27.523 m² b.v.o. warehouse, circa 2.118 m² b.v.o. mezzanine en circa 1.543 m² b.v.o. kantoorruimte in combinatie met 187 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Het nieuwe distributiecentrum is langjarig verhuurd aan online supermarkt Picnic is gelegen op het nieuwe bedrijventerrein DistriPark Dordrecht, direct aan de A16. Met een vloeroppervlak van ruim 30.000 vierkante meter is het een van de grootste distributiecentra van Picnic in Nederland.

Proptimize & Built to Build werden bij de verkoop geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting (commercieel) & Taylor Wessing (juridisch). Koper GLP werd geadviseerd door Bridgegap (commercieel) & DLA Piper (juridisch).

Over de Mik

De Mik Bedrijfhuisvesting bv is een onafhankelijke vastgoedadviesorganisatie, met een jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed. Het kantoor is ontstaan in 1994, nadat oprichter Peter de Mik, op dat moment al meer dan 20 jaar actief in het vastgoed, besloot een eigen organisatie op te bouwen. Voor meer informatie kijk op de website www.demik.nl 


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl