Bets en Oudendorp Architecten gaat over in nga architectuur en ontwikkeling met 2 nieuwe partners.

Het amsterdamse architectenbureau Bets en Oudendorp Architecten, onder leiding van Reijer Bets en Hans Oudendorp, is in 2017 opgericht. In zijn vijfjarige bestaan realiseerde het bureau tientallen zelfbouwprojecten, zowel individueel als collectief, waaronder de Nova Zemba Lofts projecten in Amsterdam. Het realiseerde enkele transformatieprojecten waaronder het bekende project De Noorman aan het willemsplein in Arnhem. Daarnaast heeft het bureau diverse woningbouwprojecten in eigen ontwikkeling gerealiseerd. Waaronder het recent opgeleverde project Fris en Fruitig in Almere Poort.

Hans oudendorp heeft besloten sinds januari 2022 een stapje terug te doen. Reijer Bets gaat samen met de nieuwe partners Tom Hartmanns en Thijs Schokkenbroek door onder een nieuwe naam; nga architectuur en ontwikkeling.

Tom Hartmanns werkte sinds zijn afstuderen bij inbo architecten in Amsterdam, waar hij zich snel ontwikkelde tot projectarchitect met succesvolle ervaring in vele tender- en selectieprojecten. Met zijn creatieve en productieve houding heeft hij al vroeg in zijn loopbaan vele klein- en grootschalige projecten kunnen realiseren, waaronder Change= Utrecht Leidsche Rijn.

Thijs Schokkenbroek studeerde af aan de Technische Universiteit te Delft in de richting Architectuur. Bij Vocus architecten in Bussum heeft hij zijn specifieke kennis en ervaring opgedaan in particuliere projecten. Hij weet als geen ander de persoonlijke woonwensen van een opdrachtgever te vertalen naar een uniek, realistisch en bouwkundig haalbaar ontwerp.

Nga is open, proactief en denkt vanuit innovatie. Nga is toegankelijk en altijd online, en werkt vanuit een prettige samenwerking waarin interactie, gezelligheid en keuzevrijheid centraal staan.