Boxx Opslag koopt pand voor tweede vestiging in Almere

Boxx Opslag koopt pand voor tweede vestiging in Almere

Boxx Opslag koopt pand voor tweede vestiging in Almere

600 nieuwe opslagunits in Muziekwijk

Boxx Opslag koopt een locatie aan de Omroepweg 1 in Almere. Het voormalig pand van Pater Groep is 1500 m2 en wordt de komende periode grondig verbouwd. Boxx Opslag gaat er opslagunits voor particulieren én grotere boxen voor zakelijke verhuur aanbieden. Het bedrijf opent de nieuwe vestiging naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023. Dit is de tweede locatie van Boxx Opslag in Almere.

Boxx Opslag maakt het pand klaar voor de verhuur van minimaal zeshonderd opslagunits. De locatie krijgt daarvoor een tussenvloer en brandwanden.Het pand is vanuit de Muziekwijk goed zichtbaar en ligt op een steenworp afstand van concurrent Allsafe.

Opslag zonder gedoe
De snelgroeiende organisatie wil het verhuizen en opslaan van spullen zo gemakkelijk mogelijk maken voor zowel particulieren als bedrijven en heeft als ambitie naar minimaal 50 vestigingen te groeien, verspreid over het hele land. Dit doen zij voornamelijk door nieuwe locaties te bouwen of bestaande locaties op te kopen en een metamorfose te geven. Boxx Opslag wil de Nederlander een zo passend mogelijke opslagoplossing bieden, met zo min mogelijk ‘gedoe’, zoals het sjouwen en heen-en-weer rijden van de spullen. Verhuizers van de organisatie helpen klanten daarom gratis met het verplaatsen van hun spullen.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl