H&M home tekent huurcontract met klepierre voor nieuwe Concept store in hoog catharijne

Klépierre kondigde in maart al aan dat de verhuuractiviteiten aantrokken en dat er diverse nieuwe leasecontracten waren afgesloten voor winkelcentrum Hoog Catharijne.

Met trots kondigt Klépierre vandaag aan dat H&M HOME een nieuwe Concept Store gaat openen in Hoog Catharijne, Utrecht.

De Concept Store zal klanten verwelkomen in een inspirerende winkelomgeving met de laatste trends en een uitgebreid aanbod aan de nieuwste interieur- en lifestyle artikelen. Dit is de derde standalone store van H&M HOME in Nederland en zal volgens planning op 14 juli 2022 zijn deuren openen. De Concept Store heeft een oppervlakte van 742 m2 en opent in de Zuidpassage van Hoog Catharijne.

Over H&M HOME

H&M HOME is een designgericht interieurmerk binnen de H&M Group en biedt fashion-forward decor en accessoires voor elke kamer en stijl. Het assortiment varieert van kwalitatief beddengoed, tijdloos servies, stijlvol textiel, meubilair en lampen. Eigentijdse stijl en aandacht voor detail staan centraal in elk ontwerp. Door modern design en kwaliteit te combineren met betaalbare prijzen, stelt H&M HOME interieurliefhebbers over de hele wereld in staat om hun droomhuis te creëren.

Over Klépierre

Klépierre is Europees leider in winkelcentra, die expertise in ontwikkeling, vastgoed en vermogensbeheer combineert. De portefeuille van Klépierre bestaat uit grote winkelcentra in 10 landen op het Europese vasteland, met een totale waarde van € 20,7 miljard (peildatum 31 december 2021). Samen ontvangen deze winkelcentra honderden miljoenen bezoekers per jaar. De Nederlandse portefeuille bestaat uit Hoog Catharijne, Alexandrium Shopping Center, de Markthal en Villa ArenA.