The Collection verhuurt 2.850 m² kantoorruimte in Amsterdam

The Collection heeft in de afgelopen maanden huurovereenkomsten gesloten met de nieuwe members Levin Group, CK Capital Partners, Project 44, Maven 11, Project Services Netherlands, The Collective Studio/DSTRCT Amsterdam, Rodeo, Stichting Democratie en Media en L1nda voor de 5 Chapters aan de Stadhouderskade 85, Westermarkt 2, Keizersgracht 163-167, Herengracht 134-136 en Singel 151 te Amsterdam.

The Collection, een samenwerking van HighBrook Investors en REB Projects, bestaat uit elf historische kantoorgebouwen in de binnenstad van Amsterdam. De gebouwen bieden kantoorruimten met gedeelde faciliteiten, high-end services en een hospitality gedreven beleving.

Daarnaast heeft The Collection succesvolle samenwerkingen en events opgezet met merken zoals LVMH/Moët & Chandon, BLVGRI en Harper’s Bazaar.

Vier van elf gebouwen hebben een omvangrijke renovatie ondergaan en zijn volledig opgeleverd. De komende drie maanden zal The Collection nog vijf Chapters openen, welke op dit moment grondig worden gerenoveerd. Bij de renovatie ligt de focus op de verbetering van de kwaliteit met behoud van historisch erfgoed, functionaliteit, verduurzaming en de realisatie van gezamenlijke faciliteiten zoals vergaderruimtes, boardrooms, penthouses, gyms, een sloep voor de deur, privétuinen, koffiebars en lounges.

Members die kantoorruimte huren bij The Collection op één van de Chapters krijgen toegang tot de voorzieningen van alle Chapters.

Binnen in The Collection, dat in totaal circa 24.000 m² omvat, is nog ca 7.500 m²voor de verhuur beschikbaar.

Bij deze transacties is The Collection geadviseerd door DRS, Van Dijk en ten Cate, CBRE, Broersma Bedrijfsmakelaars, 1530, Colliers en asset manager Everglow Real Estate.