Alweer de 91e overeenkomst getekend van Amstelwijck Park 

 

Wonen in een luxe woning met een permanent vakantiegevoel? Dat kan in Amstelwijck Park! Een ruime nieuwbouwwoonwijk waar groen en water de hoofdrol spelen. In totaal worden hier 190 woningen gerealiseerd. De derde fase van dit prachtige, groene en duurzame nieuwbouwproject is in verkoop. Inmiddels is de 91e overeenkomst getekend. Maar goed nieuws, er zijn nog diverse ruime woningen en comfortabele appartementen beschikbaar. Wordt u de nieuwe bewoner?


Kopers vertellen

Inmiddels hebben al 91 kopers een woning of appartement gekocht in Amstelwijck Park. Een aantal van deze blije kopers vertellen waarom ze hebben gekozen voor Amstelwijck Park.

Arie en Ria: kopers van een appartement

“We hebben meerdere nieuwbouwprojecten bekeken. In Amstelwijck Park denken we ons straks het meest thuis te voelen. Niet alleen door de prachtige woningen en appartementen, maar zeker ook door de hele omgeving. We zijn geen echte stadsmensen en vinden het fijn om aan de rand van Dordrecht te wonen. Willen we toch naar de stad? Dan pakken we gemakkelijk de fiets en zijn we er zo. Amstelwijck Park ligt dichtbij de Dordtse Biesbosch, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.”, zo vertelt Arie. Ria: "Ook de kleinkinderen kunnen hier straks heerlijk buitenspelen in de groene autoluwe woonwijk.

Ilse en Robbert: kopers van landhuis
"Onze woondroom; wonen in het groen en toch dichtbij de stad komt uit in Amstelwijck Park. Wij hebben specifiek voor dit project gekozen vanwege de omgeving. De ligging van het project is ideaal; dichtbij vele voorzieningen, je bent zo in de gezellige historische binnenstad van Dordrecht en ook nog steeds met de auto of trein zo in het centrum van Rotterdam, waar we momenteel nog wonen. We wonen straks in het groen, met een tuin en alle voorzieningen binnen handbereik, maar nog steeds zijn we binnen een mum van tijd in ons vertrouwde Rotterdam. Het is een droom die uitkomt.”

Benieuwd naar de volledige verhalen? Lees verder op de website: amstelwijckpark.nl/blog.

Nog diverse woningen en appartementen beschikbaar

Bent u enthousiast geworden en op zoek naar een appartement, twee-onder-een-kapwoning of een vrijstaand landhuis? Bekijk dan het aanbod op de website (amstelwijckpark.nl) en/of neem contact op met de makelaars Gerbert Schreurs namens ABB Bouwgroep (06-20211361) of Ursula van den Heuvel namens OZP Makelaars (078-6351753). Zij vertellen u graag meer over de beschikbare woningen en appartementen.