Net zoals het jaar 2021, blijft in het jaar 2022 de huurmarkt stijgen, concludeert Sevket Utkun, oprichter van Multiple Estate. Het is tijd dat de vastgoedmarkt een vernieuwing krijgt. Iets wat daadwerkelijk in het voordeel van de zakelijke en particulieren ligt. 

 

Multiple Estate heeft een innovatieve methode ontwikkelt, waarbij klanten zelf volledig een gepersonaliseerd beheer-pakket kunnen samenstellen gebaseerd op hun eigen situatie, wensen en behoeften. ‘Wij bij Multiple Estate willen de klant vrijheid bieden door de klant zelf te laten oriënteren en te laten aanvinken wat voor hen van toepassing is’, aldus Sevket Utkun. Op de site wordt er een calculator aangeboden, waarmee klanten zelf de taken kunnen aanvinken. Ook bepaalt de klant hiermee het maandbedrag en is deze ook te zien tijdens het samenstellen van het pakket. Dit houdt dus ook in dat er bij Multiple Estate geen sprake is van een eenmalig courtage. Voor een vast bedrag per maand verzorgt Multiple Estate het beheer. Dit kan verschillen van technisch naar commercieel of financieel beheer. 

 

Multiple Estate is deze methode gaan ontwikkelen, omdat er bij reguliere vastgoedbedrijven er een vooraf opgesteld pakket wordt aangeboden met een vaste prijs, waaraan de klant niet veel kan veranderen. Er bestaat een grote kans dat er taken in zitten waar de klant geen gebruik van gaat maken, maar hiervoor toch moet betalen. Multiple Estate wil met deze innovatieve methode de klant vrije keuze geven door ze zelf te laten aanvinken waaruit het pakket gaat bestaan.  

 

Naast het beheren van panden, biedt Multiple Estate ook de mogelijkheden aan om woningen te voorzien van schoonmaak en meubilair geheel naar wens. Ook biedt Multiple Estate de mogelijkheid om bedrijven te bemiddelen bij het huisvesten van hun personeel. 

 

Website: www.multiple.estate