OSRE breidt productaanbod uit met overname EyeMove

Digitaal vastgoedplatform OSRE neemt per 21 oktober 2022 vastgoedsoftware- ontwikkelaar EyeMove over. Christian van Gils, founder van EyeMove, blijft als head of product betrokken.

OSRE en EyeMove zijn beide specialist in het ontwikkelen van marketing- en CRM-software voor vastgoedprofessionals. Waar OSRE focust op beleggers, projectontwikkelaars en woningcorporaties in de woningmarkt, bedient EyeMove hoofdzakelijk makelaars, beheerders en ook beleggers, met alle soorten assetklassen. “Door de handen ineen te slaan en onder één dak verder te gaan, kunnen we met onze software-oplossingen de hele vastgoedketen beter en professioneler bedienen. We kunnen samen verder excelleren in de verkoop en verhuur van woningen, commercieel vastgoed en andere onroerendgoedtypes. Tevens kunnen we de integraties met ERP-systemen en andere ‘Third Parties’ efficiënter doorontwikkelen”, licht Jurjen Thomas, founder en CEO van OSRE, de overname toe.

Klaar voor de toekomst met Bricr

EyeMove staat aan de vooravond van de lancering van het nieuwe platform Bricr. Met de nieuwe formatie ontstaan er drie producten: Nieuwbouw (huur/koopwoningen), Relet (wederverhuur woningen) en Bricr (all in one real-estate suite). Van Gils: “Door deze samenwerking met OSRE kunnen we de ambitie die we vanuit Eyemove met Bricr hebben beter lanceren en positioneren. Ook wordt de data-integratie tussen de producten makkelijker, met daardoor meer en beter inzicht in project- en bedrijfsresultaten. Eventueel bijsturen gaat dan nog sneller. Hiermee spelen we in op de behoefte van de markt die steeds verder wil professionaliseren en digitaliseren.”

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Jurjen Thomas | +31 6 18091183 | jurjen@osre.nl