Donderdag 17 november jl. hebben de 3 succesvolle ondernemers Jimmy Middendorp, Joep Kagenaar en Frank Rohlof hun gezamenlijke organisatie gelanceerd. Hun doel is het website landschap en de customer use beleving eens flink te veranderen. Het is inmiddels ruim 31 jaar geleden dat de eerste website het grote world wide web is opgegaan. Deze bewuste website van CERN in Zwitserland is er nog steeds naast wereldwijd inmiddels bijna 2 miljard andere websites. Eén belangrijk deel viel de heren van Rohlof Leads op, meerendeel is niet echt interactief, terwijl dit toch de belangrijkste kennismaking is met een bedrijf of winkel.

Rohlof Leads maakt websites interactief door innovatieve videomarketing. De bezoeker triggeren, kennis laten maken en direct begeleiden naar de voor hem/haar beste keuze en te achterhalen wie deze bezoeker is. Zo verandert de website van passief naar actief.

Twee hoofdredenen waarom zij dit initiatief zijn gestart:

De gemiddelde website bezoeken duren slechts 2 minuten. Dat is als een brood kopen bij een nog niet eerder bezochte supermarkt. Het pand in rennen op zoek naar de broodafdeling, door naar de kassa en voor of tijdens het afrekenen is de tijd al voorbij. Om dan tijdens deze run als winkelier nog aandacht te vragen voor andere producten, is bijna onmogelijk. “Tijdens een kort websitebezoek wil je de bezoeker natuurlijk direct aan de hand meenemen.”

En de tweede reden is dat de gemiddelde website bezoeker veelal de pagina “over ons” aanklikt om te zien met wie zij mogelijk zaken gaan doen. De bezoeker ziet dan veelal een stukje tekst en in een groot aantal gevallen staat daar een statische foto. “Maar de eigenaar of Sales medewerker zien en horen praten spreekt natuurlijk letterlijk voor de verbeelding.”

De organisatie richt zich in dit stadium met name op de dienstverlenende sector en dan in het bijzonder op de vastgoedsector. Daar is de affiniteit en kennis het hoogst door de ruim 20 jaar ervaring in deze sector.

Door de hoge mate van interesse werken zij met een voorselectie en inschrijving om de kwaliteit te waarborgen. Inschrijven is sinds donderdag jl. mogelijk.