REGGEBORGH VERHUURT KANTOORRUIMTE IN DE COPE, UTRECHT

Reggeborgh heeft het kantoorgebouw De Cope, gelegen aan de Papendorpseweg 53-59 in Utrecht langjarig verhuurd aan (inter)nationaal accountants- en (belasting)advieskantoor Baker Tilly (Netherlands) N.V.. De transactie omvat in totaal circa 3.400 m2.

Het uit vijf bouwlagen bestaande gebouw is onderdeel van kantorenpark Papendorp en kenmerkt zich door de unieke samensmelting tussen de parkeergarage en de kantoorruimten. Mede door energielabel A+, de centrale ligging en zichtlocatie langs de A12 is De Cope een gewilde vestigingslocatie.

De nieuwe huurder, Baker Tilly, zal vanaf deze nieuwe locatie, zijn brede klantengroep bestaande uit MKB-(familie)bedrijven, de zorg- en publieke sector en middelgrote woningbouwcorporaties bedienen. Naast accountancy en belastingadvies is Baker Tilly ook actief op het gebied van IT advisory, corporate finance, business advisory, employment advisory, interim financials, legal advisory, ESG advisory en payroll services. Als lid van het internationale netwerk Baker Tilly, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren gevestigd in meer dan 145 landen, biedt Baker Tilly deskundige ondersteuning aan internationale klanten.

Ellen Waals, Head of Agency bij Savills in Nederland, zegt: “Ondanks het feit dat de economie tegen haar grenzen lijkt aan te lopen zien we dat de vraag naar kantoorruimtes op A-locaties aanhoudt. De Cope is hier een uitstekend voorbeeld van. Ons team is verheugd onze opdrachtgever, Reggeborgh, van commercieel advies te hebben mogen voorzien en wensen single-tenant huurder Baker Tilly veel succes in hun nieuwe kantoor.”

Verhuurder Reggeborgh is geadviseerd door Savills, Baker Tilly is bijgestaan door Cushman & Wakefield.