Nieuw fonds Huub een HeurmanHH Savannah Kantoorfonds

Huub en Heurman heeft de inschrijving voor HH Savannah Kantoorfonds geopend. Het fonds dat 136 participaties uitgeeft van € 25.000, levert een IRR op van 6,22% over een beleggingsperiode van 6 tot 7,5 jaar. Er wordt direct 6,00% uitgekeerd. Dat gebeurt door middel van kwartaaluitkeringen van 1,50%. Er geldt een minimale deelname van € 100.000. Het fonds maakt geen gebruik van (hypothecaire) bancaire financiering.

HH Savannah Kantoorfonds

HH Savannah kantoorfonds investeert in twee geschakelde kantoren welke direct zichtbaar zijn vanaf de snelweg A2. De kantoren aan de Savannahweg 67-69 zijn volledig verhuurd en hebben een energielabel A. Met een participatie in het HH Savannah kantoorfonds kunnen beleggers gebruikmakend van de ervaring van Huub en Heurman beleggen in de aantrekkelijke Utrechtse kantoormarkt. Er is zelfs nog huurpotentieel aanwezig.

Meer informatie over het fonds is te vinden op: HH Savannah Kantoorfonds - Huub en Heurman

De belangrijkste kenmerken:

participeren in het eigen vermogen

direct uitkeerbare rendement 6,00%

beoogd rendement 6,22% IRR

uitkeringen op kwartaalbasis

investeren in een kantoorlocatie met huurpotentieel

historische hedge tegen inflatie

geen (bancaire) financiering bij aanvang van het fonds

deelnemen vanaf € 100.000

geen emissiekosten

Huub en Heurman

Huub en Heurman is een initiatiefnemer en beheerder van vastgoedbeleggingsfondsen. De mannen achter Huub en Heurman zijn Huub Feijen en Pim Heurman. Juridisch hebben Huub en Pim de krachten gebundeld in Huub en Heurman B.V. Deze besloten vennootschap naar Nederlands Recht is op 10 oktober 2018 opgericht met als doel om vastgoedbeleggingsfondsen te initiëren en te beheren. Huub en Heurman staat bij de Kamer van Koophandel vestiging Nijmegen ingeschreven onder kvk-nummer 72812087. Huub en Heurman valt als uitgezonderde beheerder onder het zogenaamde AIFMD light regime van de AFM.