Manon Wolters nieuwe vrouwelijke CEO van Hanzevast Capital NV

Manon Wolters nieuwe vrouwelijke CEO van Hanzevast Capital NV

Manon Wolters nieuwe vrouwelijke CEO van Hanzevast Capital NV

Tijdens de 22e aflevering van het traditionele Hanzevast Nieuwjaarsconcert heeft Manon Wolters zich als nieuwe CEO gepresenteerd aan de relaties van Hanzevast.

Zij volgt Jaap Wolters op, die de dagelijkse leiding van het bedrijf na 27 jaar overdraagt en bij deze gelegenheid afscheid nam. In 1995 was Jaap Wolters één van de oprichters van Hanzevast BV.

Manon Wolters komt van KPMG Strategy Group te München, waar zij de afgelopen tien jaar verschillende functies heeft vervuld. In haar laatste functie als Senior Manager van de afdeling Strategy and Operations adviseerde zij onder andere grote beursgenoteerde ondernemingen binnen en buiten Europa bij het ontwikkelen en implementeren van duurzame en resultaatgerichte bedrijfsstrategieën. Vanaf 2009 is zij betrokken bij het toezicht op Hanzevast Capital N.V.. Haar plaats in de RVC van Hanzevast heeft zij opgegeven.

Manon Wolters heeft een Master of Finance opleiding afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen en is Chartered Financial Analyst (CFA) Charterholder.

Over haar aantreden bij Hanzevast: “Ik ben blij met de consequente keuzes van Hanzevast voor duurzaamheid en lange termijn investeringen. Assets kunnen in waarde variëren, maar op de lange termijn is het een goede basis voor rendement gebleken. Op dit moment zien wij dat geopolitieke spanningen schade veroorzaken aan de globale economie. Stijgende kosten op vele vlakken zijn het gevolg, waardoor wij rekening moeten houden met een prijscorrectie in de markt. Wellicht is zo een correctie, na de prijsralley van de afgelopen jaren wel goed. Voor de beleggers gaat het in ieder geval een goed instapmoment bieden.

Onze focus blijft gericht op het realiseren van innovatieve vastgoed- en scheepsfondsen, met onze brede kennis en ervaring als uitgangspunt, en een gedegen en duurzaam rendement als doel.” aldus Manon. 


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl