Frenk Huisman heeft de overstap gemaakt naar AKD en wordt daarmee onderdeel van de grootste vastgoedpraktijk in Nederland.

“Een mooie stap! Ik kijk uit naar de samenwerking binnen het zeer veelzijdige vastgoed en projects team. AKD is een kantoor in beweging ik werk graag mee aan het verwezenlijken van de ambities en daarmee aan de verdere groei en internationalisering van dit kantoor”, aldus Huisman.

Frenk stapt over van Baker McKenzie, waar hij als partner leiding gaf aan hun vastgoedafdeling. Eerder was hij ook partner bij Simmons & Simmons en heeft voornamelijk internationale investeerders, projectontwikkelaars en corporates geadviseerd, onder andere in de financiële sector, de energiesector en in de sector die ziet op Technologie, Media en Telecommunicatie.

“Het internationale profiel en de ervaring van Frenk sluiten feilloos aan bij onze groeiambities in de Benelux”, stelt managing partner Erwin Rademakers die verheugd reageert op de komst van Frenk naar AKD. “Vooral de brede sectorervaring en de internationale zaken en transacties waar Frenk al meer dan 15 jaar ervaring in heeft opgedaan, zijn een aanwinst voor onze cliënten. Of het nu gaat om cliënten in de Benelux die actief willen zijn in andere delen in Europa, Azië of de Verenigde Staten of juist andersom – wij zijn voor hen de gateway in, van en naar de Benelux. Frenks ervaring en netwerk stellen ons in staat om deze gateway-positie verder te versterken”, aldus de managing partner van AKD.  

Frenk heeft een toppositie in de Real Estate-rankings van Chambers and Partners en The Legal 500 en doceert op het gebied van internationale realisatiecontracten.