Start bouw appartementencomplex De Republiek; 83 vrije sector woningen nabij station Lelylaan.

Start bouw appartementencomplex  De Republiek;  83 vrije sector woningen nabij station Lelylaan.

Bouwen in de vorm van een Engineer & Construct contract, voor een wel heel bijzonder project in de huidige markt; appartementencomplex ‘De Republiek’.

Per heden is Nobillon Vastgoed gestart met de realisatie van appartementencomplex ‘De Republiek’, gelegen in Amsterdam Nieuw West aan de Pieter Calandlaan. Op steenworp afstand van station Lelylaan zal op deze plek de komende 2 jaar een hoogwaardig appartementencomplex verrijzen. Het gebouw zal bestaan uit 83 luxe vrije sector appartementen variërend in grootte tussen de 83m2 en 125m2 met een commerciële plint van 130m2 op begane grond en is voorzien van 33 eigen parkeerplaatsen en 336 inpandige fietsstallingplaatsen.

Met het prachtige ontwerp van Building Design als basis heeft Nobillon Vastgoed de afgelopen 2 jaar een zeer betrokken rol vervult in het bepalen van de materialen en afwerking, zowel voor de gevels als voor de interne afwerking van het gebouw zijn kosten nog moeite gespaard. Projectmanagement bureau Res & Smit heeft vervolgens de aanbesteding begeleid met de uitdaging het werk te contracteren onder een ‘prijsvast einde werk’ garantie. In deze tijd een grote uitdaging, maar na verscheidene constructieve overleggen met aannemer SBB toch mogelijk gebleken.

Het project is gefinancierd bij ABN Amro. Nobillon Vastgoed werd hierbij geadviseerd door Seval Real Estate.

Betrokkenen zijn trots met dit hoogwaardige appartementencomplex bij te kunnen dragen aan het toevoegen van woningen aan de krappe Amsterdamse woonvoorraad en deze snel opkomende buurt een extra boost te kunnen geven.

De turn-key oplevering van de appartementen staat gepland tegen eind 2024. Het gebouw zal na realisatie als langdurige belegging in portefeuille worden opgenomen.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl