Het Rotterdams netwerkplatform voor vastgoedprofessionals, JORNext, heeft op 19 januari Walther van Leeuwe en Lonneke Vossen geïnstalleerd als nieuwe bestuursleden.

Walther van Leeuwe (Waaijer Projectrealisatie) is de nieuwe voorzitter van het netwerkplatform en Lonneke Vossen (Gemeente Rotterdam) secretaris. Hiermee volgen zij Dolf Mook (Urban Interest) en Alexander Koevermans (BRiQ real estate) op. Mook en Koevermans nemen na twee jaar afscheid als bestuursleden. De andere twee bestuursleden, Diederik van Hoogevest (Whitewood) en Annet de Lange (Royal Properties Development) blijven aan tot eind 2023 als penningmeester en secretaris activiteiten en vormen samen met Van Leeuwe en Vossen het nieuwe bestuur.

Van Leeuwe: “De marktontwikkelingen en ruimtelijke ordeningsthema’s zijn momenteel uitdagend. Met JORNext zetten we in op samenwerking en kennisdeling binnen en buiten ons netwerk. Het is een eer om daar met dit bestuur een rol in te vervullen”.

Over JORNext

JORNext is een platform voor vastgoedprofessionals die actief zijn in de regio Rotterdam. Het platform werd opgericht in 2010 en bestaat uit 60 leden en 9 sponsoren. Gezamenlijk vormen zij een divers netwerk aan ervaren vastgoedprofessionals die dagelijks actief zijn op het gebied van ontwikkelen, aan- en/of verkopen, adviseren, financieren, exploiteren, beheren en/of beleggen in of met betrekking tot onroerend goed in de regio Rotterdam.