Bridges Real Estate koopt monumentaal kantoorpand aan Nieuwegracht 94 in Utrecht

Bridges Real Estate koopt monumentaal kantoorpand aan Nieuwegracht 94 in Utrecht

Bridges Real Estate heeft eind december 2022 het kantoorpand gelegen aan de Nieuwegracht 94 in Utrecht aangekocht. Het statige herenhuis ligt aan de bekende gelijknamige gracht in het centrum van Utrecht en wordt op dit moment verhuurd als single tenant kantoorruimte. Met deze aankoop breidt het vastgoedbedrijf haar kantorenportefeuille in de binnenstad van Utrecht verder uit.

MONUMENTAAL KANTOORPAND

Het herenhuis aan de Nieuwegracht 94 is aan het begin van 19e eeuw gebouwd en loopt verder door naar achteren dan het oog vanaf de straatkant doet vermoeden. Het rijksmonumentale pand omvat daardoor in zijn geheel circa 830 m². Daarnaast beschikt het over een ruim achtergelegen parkeerterrein, geschikt voor circa 20 auto’s. Momenteel wordt het volledige kantoorpand verhuurd aan Babel Taalcursussen - expert in taalen communicatietrainingen voor hogeropgeleiden.

OASE IN DE BRUISENDE STAD

De Nieuwegracht is een uitzonderlijk sereen stukje Utrecht, midden in de levendige binnenstad. Deze straat heeft, in tegenstelling tot de bekende Oudegracht, vrijwel geen winkels. Wel staan hier meer dan honderd monumentale herenhuizen. Vanuit de Nieuwegracht 94 zijn rijkswegen A12, A27 en A28 goed bereikbaar. Het Centraal Station en diverse parken liggen op loopafstand. Zo ook bezienswaardigheden als het Spoorwegmuseum en de Dom.

AANVULLING OP DE PORTEFEUILLE

Bridges Real Estate heeft al een aantal panden in de binnenstad van Utrecht in bezit. Zowel kantoren en winkelpanden als woningen.

Directeur vastgoed Martijn Bremmer: “Door de ideale ligging en het historische karakter van dit pand is Nieuwegracht 94 een waardevolle toevoeging aan onze vastgoedportefeuille. Zo’n karakteristiek gebouw, met 830 m2 aan ruimte en circa 20 parkeerplaatsen, is uniek in de Utrechtse binnenstad”.

OVER BRIDGES REAL ESTATE

Bridges Real Estate is het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat. Hoewel het bedrijf in 2016 werd opgericht, is de familie al decennialang actief in vastgoed. Bridges Real Estate werkt vanuit de visie dat vastgoed voor bewoners en bezoekers meer is dan een gebouw.

Paul Vermaat: “Vastgoed is een plek waar doelen worden gerealiseerd en dromen worden waargemaakt. Ons doel is om gewilde plekken te creëren en beheren, nu en in de toekomst”

 


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl