Thom Broekman is (tijdelijk) verhuisd!

“De herenmodezaak Thom Broekman, dat al sinds 1837 gehuisvest is op de Lange Elisabethstraat, is tijdelijk verhuisd naar een nieuwe locatie. Thom Broekman is per 1 februari 2023 te vinden op de Steenweg 42-44 te Utrecht, schuin tegenover de HEMA. Voor wie het zich nog kan herinneringen: hier waren voorheen Verbon Interieurs en Massimo Dutti gevestigd.

Het huidige pand, gelegen in het kernwinkelgebied, van de ondernemersfamilie Broekman zal de komende twee jaar flink onder handen genomen worden. Op dezelfde locatie zal een nieuwe winkel worden gebouwd met hierboven 14 duurzame woningen. De karakteristieke gevel van het pand wordt gerestaureerd en blijft zo het kenmerkende stadsgezicht behouden. Naar verwachting zal het geheel in het 3e kwartaal van 2024 opgeleverd worden.

In de tijdelijke winkel in het iconische pand op de Steenweg staat het vertrouwde team van Thom Broekman klaar om klanten te ontvangen. Na de verbouwing keert Thom Broekman terug op de oude locatie.

Voor meer informatie over dit project en de woningen: https://thombroekman.nl/blog/14-duurzame-woningen-boven-winkel-thom-broekman-in-historische-binnenstad-van-utrecht/ “