Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Multi Netherlands hebben overeenstemming bereikt met Seven Sisters over het huren van winkelruimte in FORUM Rotterdam. Medio 2020 opent de modeformule Seven Sisters haar deuren aan de Lijnbaan in Rotterdam. 

In project FORUM Rotterdam, op een centrale locatie aan de Lijnbaan, opent Seven Sisters medio 2020 haar eerste Nederlandse winkel. Seven Sisters opent een winkel in combinatie met modelabel Melting Stockholm een trendbewuste, op Scandinavische mode geïnspireerde collectie. Het trendy modemerk staat bekend om de rijke details, onconventionele vrouwelijkheid en Nordic street style. 

Achter een front van ruim 17 meter zal de consument kennis maken met de nieuwe formule die zich uitstrekt over een begane grond van circa 650 m² en een eerste etage van 650 m². Seven Sisters was al enige tijd op zoek naar een geschikte winkellocatie in Rotterdam. De mondaine uitstraling van het project FORUM Rotterdam en de mogelijkheden van een winkellocatie centraal op de Lijnbaan met optimale presentatie van de collecties, maakt de keuze voor FORUM Rotterdam de juiste. 

Walther van Leeuwe, Hoofd (Her)ontwikkeling & Transformatie Syntrus Achmea Real Estate & Finance is enorm trots op de eerste vestiging van Seven Sisters in FORUM Rotterdam. “In combinatie met onder meer het naastgelegen Hollister, Costes en G-Star vormt dit deel van de Lijnbaan straks een aantrekkelijke mode hotspot in hartje Rotterdam.” “Het bevestigt onze visie op de binnenstad van Rotterdam: een top-winkelgebied. Wij zien het project FORUM als een zeer belangrijke injectie voor het centrum van Rotterdam. Goed voor de stad en voor onze opdrachtgevers.” 

Multi Netherlands realiseert het binnenstadproject FORUM Rotterdam. Nieuw Holland Vastgoed uit Rotterdam begeleidde de deal namens Multi Netherlands en Syntrus Achmea Real Estate & Finance als belegger van dit deel van de Lijnbaan. Seven Sisters en Melting Stockholm werden bij deze transactie bijgestaan door de A1 specialist KroesePaternotte. 

Over FORUM Rotterdam 
FORUM Rotterdam, een gezamenlijk project van a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer, Multi Netherlands en Syntrus Achmea Real Estate & Finance in de binnenstad van Rotterdam, omvat 30.000 m² winkels en horeca, 5.500 m² kantoorruimte en 103 vrije sector huurappartementen. Door de combinatie van wonen, werken, winkelen en horeca, brengt FORUM Rotterdam extra levendigheid en dynamiek in de Rotterdamse binnenstad. 

Syntrus Achmea Real Estate & Finance 
Namens meer dan zestig pensioenfondsen en andere institutionele beleggers beheert Syntrus Achmea Real Estate & Finance ruim twintig miljard euro in vastgoed en hypotheken. Wij kiezen voor duurzame investeringen. Daarmee bieden we onze stakeholders een gezonde financiële toekomst in een aantrekkelijke leefomgeving. Financieel en maatschappelijk rendement gaan bij ons hand in hand. www.syntrus.nl