Flexas.com lanceert uniek algoritme voor huurprijzen kantoorruimte

Flexas.com, een toonaangevend digitaal platform dat bedrijven helpt bij het vinden van kantoorruimte in heel Europa, heeft het eerste algoritme op de markt gebracht dat een reële indicatie geeft van de prijs per kantoor dat op het platform staat.

Een opvallend kenmerk van deze dynamische functie is de mogelijkheid om prijzen te berekenen op basis van teamgrootte en beschikbaarheid. Bij het zoeken naar een kantoorruimte kunnen bezoekers van de Flexas.com website hun gewenste teamgrootte kiezen, het algoritme past automatisch de prijzen aan en geeft een zo nauwkeurig mogelijke berekening van de maandelijkse huur.

"Ons development team heeft een geavanceerd algoritme ontwikkeld dat nauwkeurige prijzen voor kantoorruimtes berekent, gebaseerd op 10 jaar eigen data en marktkennis. Wij geloven dat dit de markt voor kantoorruimte transparanter zal maken", benadrukt Marcel de Groot, CEO van Flexas.com.

Met de lancering van prijzen toont Flexas.com opnieuw zijn kracht om innovatieve oplossingen te bieden en de kantoorruimtemarkt te blijven transformeren. Bovenop Flexas.com's continue internationale uitbreiding, is dit nieuwe algoritme de laatste toevoeging aan de tools en diensten van het bedrijf, gericht om de zoektocht naar een nieuw kantoor zo makkelijk mogelijk te maken.

Bezoek voor meer informatie over Flexas.com de website van het bedrijf en lees voor meer informatie het artikel over het nieuwe prijsalgoritme "Hoe de prijzen bij Flexas.com werken" op HYPERLINK "https://www.flexas.com/nl/blog/hoe-werken-flexascom-prijzen" https://www.flexas.com/nl/blog/hoe-werken-flexascom-prijzen

OVER FLEXAS.COM

Flexas.com is een toonaangevend digitaal platform voor het zoeken naar kantoorruimte in heel Europa. Flexas.com helpt duizenden bedrijven per jaar in hun zoektocht naar hun volgende kantoorruimte met behulp van een gepersonaliseerde service gecombineerd met marktexpertise. Hun makelaars geven onafhankelijk professioneel advies en de dienst is volledig gratis voor huurders.

Flexas.com heeft twee kantoren, één in Amsterdam en één in Parijs en vanuit deze kantoren bedienen eigen regionale experts het Europese continent.

Ga voor meer informatie naar www.flexas.com.